Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΒΑΡΙΟΥ

Σε εκδήλωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού στο Κιλκίς παραβρέθηκε η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα. 
Σύντομα η κουβέντα στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν γύρω της έφτασε στην πολιτική επικαιρότητα με πολλές φίλες της -όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία»- να τη ρωτούν τι θα κάνει ο Κ. Καραμανλής, στην περίπτωση που προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας: θα αποδεχθεί ή όχι;

«Εγώ του λέω να κάτσει στο σπίτι», ήταν η απάντηση της κυρίας Νατάσας Καραμανλή.

Σχόλιο: Κάθε πρωϊ (;) που ξυπνά η Καραμανλάρα, σηκώνεται από το κρεβάτι και του λέει το κομοδίνο: "Κώστα, θα είσαι ο επόμενος Πρόεδρος;". Στην ερώτηση του κομοδίνου, ο Κώστας κουνάει το χέρι με ένα αίσθημα της βαρεμάρας.

Αφού σηκώνεται βαρύθυμα,
πηγαίνει στο μπάνιο, όπου εκεί ο καθρέφτης ρωτάει επίμονα τον Κώστα: "Κώστα, μήπως εσύ χρεοκόπησες την χώρα;". Ο Κώστας όμως έχει στραβοξυπνήσει (ποτέ όμως δεν έχει στραβοκοιμηθεί σας διαβεβαιώνουμε γι αυτό) και γυρνάει την πλάτη του στον καθρέφτη και συνεχίζει την πορεία του στην κουζίνα.

Εκεί, ο απορροφητήρας, αλλά και τα ντουλάπια ρωτούν ανήσυχα τον πρωθυπουργό της καρδιάς μας: "Κώστα, θα βγάλεις καμιά άχνα μετά από 5 χρόνια;" Ο Καραμανλής, αγέρωχος καθώς είναι, ανοίγει το ψυγείο, το οποίο ποτέ δεν του φέρνει αντίρρηση και δεν του κάνει δύσκολες ερωτήσεις.


Όχι Νατάσσα μου, ο Κώστας θα μείνει σπίτι, όσο ακόμα δεν τον ενοχλούν οι ερωτήσεις από τα έπιπλα και τα πορτοπαράθυρα. Εκτός κι αν αποφασίσει να μεταφέρει την σιωπή του στο Προεδρικό Μέγαρο, με εντολή Σαμαρά ή προϊόν ενός πολιτικού τακτικισμού του Τσίπρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: