Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ: ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Η ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του κ. Γρηγοράκου
Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για τα προβλήματα στις μονάδες υγείας του νομού Φωκίδας.
Στην συνάντηση, η οποία αποτέλεσε συνέχεια προηγούμενης, συμμετείχαν η βουλευτής Φωκίδας, κα. Μανδρέκα Ασπασία, ο δήμαρχος Δελφών, κ. Παπαγιωτόπουλος Αθανάσιος, ο δήμαρχος Δωρίδος, κ. Καπετζώνης Γιώργος, ο διοικητής του Γ. Ν. Άμφισσας, κ. Δάρρας Σταμάτης και συνεργάτες του Υπουργού Αναπληρωτή. Στόχος η μέγιστη δυνατή διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των υγειονομικών δομών του νομού.
Στον Υπουργό Αναπληρωτή τέθηκαν τα ζητήματα και τα κενά που αφορούν στην στελέχωση σε ιατρικό προσωπικό του Γ.Ν. Άμφισσας και των ευρύτερων υγειονομικών δομών της περιοχής.
Έπειτα από λεπτομερή συζήτηση, ο κ. Γρηγοράκος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την επίσπευση τριών (3) διορισμών, που αφορούν μία (1) θέση Νεφρολόγου, μία (1) θέση Καρδιολόγου και μία (1) θέση Ορθοπεδικού. 
Επίσης ο Υπουργός Αναπληρωτής δεσμεύτηκε για άμεση προκήρυξη επικουρικών παθολόγων για το Γ.Ν. Άμφισσας, καθώς και για την υποβολή πρότασης προς το επόμενο ΚΕ.ΣΥ.ΠΕ για έγκριση επιπλέον μίας (1) θέσης Καρδιολόγου και μίας (1) θέσης Παθολόγου,

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση ότι όλα τα παραπάνω θα ολοκληρωθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: