Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ 2ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ

Ο Δήμος Δελφών ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημητρίου Τρικούζα, πολιτικού μηχανικού περιβάλλοντος, ως ειδικό συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, ο οποίος αναμένεται να οριστεί Ενεργειακός Υπεύθυνος του Δήμου.
Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής, θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά, για θέματα διαχείρισης περιβάλλοντος. Κυρίως θα αναλάβει καθήκοντα σχετιζόμενα με την υποστήριξη του Δήμου στον τομέα των τεχνικών έργων και των τεχνικών μελετών και ειδικότερα σε:

1.    Μελέτες- έρευνες ρύπανσης που αφορούν τον αέρα,
το νερό ή το έδαφος.
2.    Μελέτες αποκατάστασης περιοχών που έχουν ρυπανθεί ή χρειάζονται αλλαγή χρήσης (π.χ εγκαταλειμμένα λατομεία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις).
3.    Μελέτες Συστημάτων Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας.
4.    Εγκαταστάσεις καθαρισμού αποβλήτων (βιομηχανιών, βιοτεχνιών, κτιριακών συγκροτημάτων, πόλεων).
5.    Μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων έργων και δραστηριοτήτων (δημόσια έργα, απόβλητα, απορρίμματα, κτίρια, βιομηχανικές μονάδες).
6.    Συμβουλές Περιβαλλοντικής Πολιτικής (Τοπικής Αυτοδιοίκησης).
7.    Περιβαλλοντικούς Ελέγχους Βιομηχανικών Προϊόντων.
8.    Εποπτεία Εφαρμογής Διατάξεων Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας και Προδιαγραφών Περιβαλλοντικής Συμβατότητας Έργων και Εγκαταστάσεων.
9.    Μελέτες- Έρευνες Διαχείρισης και Προστασίας περιβαλλοντικά ευαίσθητων ή ιδιαίτερου οικολογικού ενδιαφέροντος και αισθητικού κάλλους περιοχών.
10. Μελέτες Διαχείρισης Στερεών Απορριμμάτων (συλλογή, ανακύκλωση, μεταφορά, υγειονομική ταφή).

Η πρόσληψη του ανωτέρω αρχίζει με τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και την υπογραφή Ειδικής Σύμβασης Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, από την οποία αρχίζει και η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Το ακριβές ποσό των μηνιαίων αποδοχών θα προσδιοριστεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Πρόκειται για τον δεύτερο Ειδικό Συνεργάτη που προσλαμβάνει ο Δήμος Δελφών, αφού στις 9 Οκτωβρίου 2014 είχε ανακοινώσει την πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη σε οικονομικά θέματα σχετιζόμενα με την υποβολή προτάσεων για χρηματοδοτούμενα προγράμματα και ιδίως για την επόμενη προγραμματική ευρωπαϊκή περίοδο (προγράμματα ΕΣΠΑ) και την οργάνωση του Γραφείου Δημάρχου στον τομέα των διαδημοτικών και διεθνών σχέσεων του Δήμου Δελφών, συνεπικουρώντας το έργο του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του



laliatisroumelis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: