Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΣΤΗ… ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΠΕΝΔΥΣΗ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Από υπουργός της ΝΔ και ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά «κεφάλαια» της γαλάζιας παράταξης ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έγινε πλέον επιχειρηματίας.
Και πιο συγκεκριμένα ξενοδόχος, με στόχο να μετατρέψει την ιστορική Δημητσάνα σε τουριστικό θέρετρο!
Πως; Ήδη έκανε κατάφερε να εκμισθώσει για τα επόμενα 25 χρόνια, έναντι επένδυσης ενός εκατ. ευρώ, το δημοτικό ξενοδοχείο του χωριού.
Ειδικότερα, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γορτυνίας ενέκρινε την προσφορά του πρώην υπουργού, ο οποίος δεσμεύθηκε για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με μεγάλο κόστος επένδυσης και με πλήρη ανακαίνιση και επισκευή του ακινήτου που έπαψε να λειτουργεί πριν από τρία χρόνια,
λόγω αποχώρησης του προηγούμενου ενοικιαστή.
«Αγαπώ το χωριό μου και είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του. Είναι ο τόπος καταγωγής μου και έχω υποχρέωση να προσφέρω. Οφείλουμε να αναδείξουμε τη Δημητσάνα σε πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους τουρίστες υψηλού επιπέδου. Με τις γνωριμίες μου στους tour operators, ο στόχος μου γίνεται πιο προσιτός…» ανέφερε στους συγχωριανούς του, σύμφωνα με τη Real news, ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
Τα τελευταία δύο χρόνια ο δήμος είχε προκηρύξει δύο δημοπρασίες για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Δημητσάνα» που διαθέτει συνολικά 30 δωμάτια, οι οποίοι όμως είχαν κηρυχθεί άγονοι. Έπειτα από αυτό, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος, αποφασίστηκε η εκμίσθωση να γίνει με απευθείας ανάθεση, με όρους που θα καθόριζε το δημοτικό συμβούλιο και με έγγραφες προσφορές, τις οποίες θα εξέταζε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Γορτυνίας. Ο Δήμος πέτυχε μίσθωμα 1.900 ευρώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Του Καραμανλή το κράτος που ρήμαξε την Ελλάδα τώρα επενδύει