Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΤΟ 3ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

Με τη συμμετοχή 37 πληρωμάτων διεξάγετε σήμερα  στη γνωστή χωμάτινη Ειδική Διαδρομή "Καρούτες" το 3ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ "Γιώργος Μοσχούς", το οποίο διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) έχοντας ως επίκεντρο την Ιτέα.
Ο αγώνας αποτελεί τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ και τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και είναι αφιερωμένος στη μνήμη ενός από τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς αγώνων όλων των εποχών, του πρωταθλητή Γιώργου Μοσχού. Για το λόγο αυτό η Οργανωτική Επιτροπή θεσμοθέτησε κύπελλα «Γιώργος Μοσχούς» τα οποία θα απονεμηθούν στο
πλήρωμα που θα πετύχει τον ταχύτερο χρόνο που θα σημειωθεί κατά τη διάρκεια των 3 περασμάτων από τη διαδρομή.
Ανάμεσα στα πληρώματα τα οποία θα τρέξουν υπάρχουν και δυο εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ). 
Συγκεκριμένα,
το πλήρωμα των τον Παναγιώτη Σταθόπουλου -Περικλή Αλεξανδρόπουλου θα τρέξει με VW Polo Gti στη κατηγορία A6/C5 ενώ αυτό των Ρήγα Γιώργου- Γεωργιάδη Γιάννη στη κατηγορία E11/C3 με Ford Escort Mk2.
Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο από τις 4 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο MyKteo που βρίσκεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας και έπειτα, τα αυτοκίνητα θα βρεθούν στην Κεντρική Προβλήτα Ιτέας, όπου θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα στις 9 μ.μ.. 

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή «Καρούτες» στις 9.33 το πρωί της Κυριακής, ενώ τα επόμενα δύο σκέλη είναι προγραμματισμένα για τις 11.44 π.μ. και 13.55 μ.μ. αντίστοιχα. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στις 14.45 μ.μ. στη Μαρίνα Ιτέας, ενώ στις 4.30 μ.μ. θα διεξαχθούν οι απονομές στην Κεντρική Προβλήτα Ιτέας.


notosport.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: