Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ! 9 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Διαφορά 10,6% στην πρόθεση ψήφου και 14,8% στην εκτίμηση ψήφου μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 26,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 15,7% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,9% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%. Παράλληλα στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 36,8%, οι ΣΥΡΙΖΑ 22%, η Χρυσή Αυγή 8,4% το ΚΚΕ 8,1% η Δημοκρατική Συμπαράταξη 7% η Ένωση Κεντρώων 4,1% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,8%. Στην παράσταση νίκης προηγείται η ΝΔ με 70%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 15%.
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο,
Κυριάκος Μητσοτάκης με 26%. Ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 13% και η απάντηση «κανένας» συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό με 45%.
Όσον αφορά τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, πρώτος έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 43%, ακολουθεί η Φώφη Γεννηματά me 34% και πίσω της με 9 ολόκληρες μονάδες, ακολουθεί ο πρωθυπουργός. Για την ακρίβεια, τον ξεπερνούν Βασίλης Λεβέντης, Σταύρος Θεοδωράκης αλλά και Δημήτρης Κουτσούμπας! Οι μοναδικοί που μένουν πίσω από την Αλ. Τσίπρα σε δημοτικότητα, είναι ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Δείτε εδώ:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Φώφη γίγαντα !! Άντε και στο survivor την άλλη τη φορά !!!