Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΦΗ

Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω το ενδιαφέρον που δείχνουν τα φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ Μέσα Ενημέρωσης για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα οι φιλικές προς τον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδες αλλά και η κομματική «ΑΥΓΗ» επιχειρούν να εμφανίσουν την Φώφη Γεννηματά ως δικτάτορα που καθαιρεί τα όργανα για να επιβάλει τις δικές της στρατηγικές και να εξασφαλίσει τον απόλυτο έλεγχο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι η πρεμούρα του ΣΥΡΙΖΑ με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ έχει σχέση με τις δημοσκοπήσεις. Σε μια πρόσφατη σύσκεψη στο Μαξίμου, δημοσκόπος τον οποίο εμπιστεύεται ο πρωθυπουργός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.
Εκτίμησε ότι αν το ΠΑΣΟΚ, αποκτήσει δυναμική και εμφανιστεί στις δημοσκοπήσεις με ποσοστό πάνω από 10%,
τότε θα αρχίσει η μαζική επιστροφή των πράσινων ψηφοφόρων οι οποίοι στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις είχαν παρκάρει προσωρινά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες περιπέτειες τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αποκλείεται σύμφωνα με το γνωστό επικοινωνιολόγο η ακατάσχετη αιμορραγία ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τέτοια δυναμική στο ΠΑΣΟΚ που να προκαλέσει ολική επιστροφή στην αξιωματική αντιπολίτευση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τρέμουν τη Φώφη, το Βενιζέλο και το Λοβέρδο τρέμουν.