Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ν.Δ. ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΗΜΑ ΔΩΡΙΔΑΣ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή τίμησε και φέτος με την παρουσία του την μνήμη του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων στο "Σταυρό" του Κλήματος Δωρίδος, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων προς τους Μαχητές του Συντάγματος και τον Συνταγματάρχη Δημήτριο Ψαρρό.
Κατάθεση στεφάνου, εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.
Υ.Γ: Για πρώτη φορά, ύστερα από πολλά χρόνια, κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Ψαρρού οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, από την πλευρά μας οφείλουμε να τους συγχαρούμε και να τους προτρέψουμε μάλιστα να το κάνουν κάθε χρόνο και όχι να θυμούνται τις "γιορτές μίσους" όταν είναι στην αντιπολίτευση. Και αφού μιλήσαμε για "γιορτές μίσους", τα κεντρικά της ΝΔ γνωρίζουν τις ενέργειές τους ή πήγαν στα κρυφά;


xryshaygh.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο λύκος κι αν γέρασε και άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη του άλλαξε, μήτε την κεφαλή του
ΑΧ ΑΠΟΓΟΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Τι σας κάνει εντύπωση απομεινάρια της χούντας είναι και οι δυο...λείπει ο Καμμένος.
Για του λόγου το αληθές οι νεοδημοκράτες οπαδοί όταν μιλούν σταζει το στόμα τους μέλι για την χούντα και για την χρυσή αυγή.
«μια χούντα μας χρειάζεται» λένε και το ξαναλένε.
Κλειστή κοινωνία είμαστε άλλωστε γνωριζόμαστε καλά

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΣΟ ΘΑ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠ ΤΟΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΣΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΗ ΤΘΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος χωριζει την κοινωνία βρε αγράμματο.
Εσείς πηγαίνετε σε γιορτές μίσους του εμφύλιου πόλεμου, ταγματαφαλιτες