Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

«ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΤΕ… ΑΛΗΤΕΣ» – ΆΓΡΙΟ «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΣΕ ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΙ ΦΑΜΕΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ

Ενώπιον έντονων διαμαρτυριών για τη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο θέμα της λειτουργίας του εργοστασίου χρυσού στη Χαλκιδική βρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και η βουλευτής Κατερίνα Ιγγλέζη.
Με την ολοκλήρωση της ημερίδας για τους δασικούς χάρτες που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στον Πολύγυρο κάτοικοι της περιοχής και μέλη του κινήματος κατά της εξόρυξης χρυσού προσέγγισαν τον αν. υπουργό ζητώντας του εξηγήσεις γιατί συνεχίζονται οι δραστηριότητες της «Ελληνικός Χρυσός».
Όπως είπε, ο καθένας μας έχει την προσωπική του άποψη και ο πολιτικός χώρος είναι αυτός έχει τη δική του πολιτική άποψη για την σύμβαση. «Έχουμε την περίπτωση μιας δραστηριότητας η οποία,
έχει πάρει αδειοδότηση με τον τρόπο που πήρε και έχει κάνει σύμβαση με το δημόσιο με τον τρόπο που πήρε. Αυτή τη στιγμή αυτή η δραστηριότητα προχωράει και υποβάλει αιτήσεις και υποβάλει μελέτες. Και αρκετές από τις μελέτες που έχει υποβάλει έχουν γίνει απορρίψεις. Για όλες τις απορρίψεις τις οποίες έχει πάρει μέχρι τώρα η επιχείρηση, έχει πάει στο Συμβούλιο της επικρατείας» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκεί άρχισαν οι έντονες εντάσεις από το πλήθος…
Δείτε το σχετικό βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια: