Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

«ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ-«ΞΕΠΛΥΜΑ» ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- «ΒΡΟΧΗ» ΤΑ SMS

«Πυρετός» στις τάξεις των Καραμανλικών για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στη σημερινή εκδήλωση που  θα γίνει στις 7 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη (συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης της ΔΕΘ) για την παρουσίαση έκδοσης σχετικά με την ελληνική οικονομία στην περίοδο 2000-2015, στην οποία θα δώσει το «παρών» και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Η κινητοποίηση είναι ιδιαιτέρως μεγάλη κυρίως από πρώην υπουργούς που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό.
Μάλιστα ένα από τα sms που παρουσιάζει το TheToc αναφέρει χαρακτηριστικά «Τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 7:00 στο Βελλίδειο με τον Κώστα Καραμανλή, στην παρουσίαση βιβλίου για την ελληνική οικονομία»,

Στο Μοσχάτο παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα στην συμπρωτεύουσα και δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους για τις συγκεκριμένες κινήσεις τις οποίες αυτή την φορά δεν μπορεί να τις αποποιηθεί ο Κώστας Καραμανλής από την στιγμή που θα μετέχει και αυτός στην συγκεκριμένη «φιέστα».
Ο Ευάγγελος Αντώναρος που βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη έριξε τα πρώτα καρφιά για την στρατηγική που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυρίως στο ζήτημα των εκλογών, χαρακτηρίζοντας την λανθασμένη.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα μείνει στο πατρικό του και το πρωί της Τρίτης θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα προκειμένου να δώσει το παρών στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.
Ομιλητής στην εκδήλωση ο Νικήτας Κακλαμάνης
Την εκδήλωση διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και πρόκειται για την παρουσίαση της αγγλόφωνης έκδοσης του συλλογικού τόμου «The Greek Political Economy: 2000-2015» και έρχεται σε συνέχεια της παρουσίασης του βιβλίου στην Αθήνα, όταν και διοργανώθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και στην οποία είχε δώσει το «παρών» ο πρώην πρωθυπουργός.
Εκτός των συγγραφέων του βιβλίου, καθηγητών, Παντελή Σκλια και Σπύρου Ροκανά, ομιλητής θα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέας Ζαπράνης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ψαχνουν για πατσες..