Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ;

ΜΠΕΟΣ: «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ»
Με άριστα το δέκα θα έβαζε σε όλους… εννιά ο εν αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σχολιάζοντας τη διεξαγωγή του ντροπιαστικού τελικού του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Μπορεί να έπεσε τρομερό ξύλο, να μαχαιρώθηκαν άνθρωποι και 40 άτομα να πήγαν στο νοσοκομείο, ωστόσο για τον άνθρωπο που ανέλαβε τις… δημόσιες σχέσεις στο περιθώριο του τελικού του Σαββάτου στο Βόλο, όλα ήταν υπέροχα!
Αρχικά σχολίασε για τον τελικό λέγοντας ότι «έκτροπα δεν υπήρχαν. Μόνο κάποιες συμπλοκές μεμονωμένων ανθρώπων έγιναν κι αυτές λόγω λάθος σχεδιασμού της αστυνομίας»! Ωστόσο δεν έμεινε εκεί και ερωτηθείς,
για τον τελικό τόνισε πως «ο τελικός  και εντός και στις κερκίδες αλλά και σε ολόκληρη την πόλη ήταν τα τελευταία δέκα χρόνια ο καλύτερος τελικός».
Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το γεγονός ότι υπάρχουν 15 άτομα στο νοσοκομείο και πως στηρίζει αυτήν την άποψη εξήγησε λέγοντας πως «τι 15 άτομα; Άλλες φορές καίγονται πόλεις, καίγονται μαγαζιά. Ο Βόλος απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώσει μεγάλες διοργανώσεις».
Μάλιστα ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε και έβαλε και βαθμολογία στα όσα έγιναν: «Με άριστα το δέκα πήραν εννιά σε όλα τα επίπεδα. Να ευχαριστήσω την ΕΠΟ αλλά και την Αστυνομία παρά το λάθος που έκαναν γιατί έπρεπε να είχαν μια διμοιρία των ΜΑΤ στην πεζογέφυρα. Προσπάθησαν κι αυτοί όμως. Υπήρχαν μερικοί ανεγκέφαλοι. Μπράβο σε όλους όσους συνετέλεσαν να γίνει ο τελικός», είπε ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, σχολιάζοντας: «Το ματς θα κρινόταν στην λεπτομέρεια, αλλά κρίθηκε από ένα λάθος, ανθρώπινο».



Δεν υπάρχουν σχόλια: