Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ο Βουλγαράκης  έγραψε: «Διαπίστωσα με θλίψη ότι το hashtag που χρησιμοποιείται από την Eurovision για την Βόρεια Μακεδονία είναι το #MKD αντί για #NMK. Όλα αυτά έχουν καλυφθεί στην συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα;»

Βουλγαράκη, το κόμμα σου κυβερνά τόσο καιρό. Γιατί δεν αλλάζει τη Συμφωνία ο Μητσοτάκης; Που είπε προεκλογικά πως θα την καταργήσει, ενώ μετά τις εκλογές δήλωσε πως πρέπει όχι απλά να τηρηθεί, αλλά να τηρηθεί κατά γράμμα!. 

Αυτό είναι ομολογία 1) πως θεωρεί πολύ καλή τη Συμφωνία 2) πως εξαπάτησε τους βλάκες ψηφοφόρους.

Είστε κυβέρνηση, επομένως εσείς είστε τώρα υπεύθυνοι. Έχετε αλλάξει τα φώτα σε ό,τι δε σας αρέσει. Γιατί δεν το αλλάζετε αυτό και γιατί κάνετε εσείς ενέργειες, αν κάτι σας ενοχλεί; Επίσης το να βρεις ένα hashtag να κάνεις αντιπαράθεση, δείχνει πανικό και έλλειψη σοβαρών επιχειρημάτων.

Θες να μιλήσουμε για το hashtag #ΔΕΗ, #ρεύμα κλπ; Γελοίοι, μια ζωή γελοίοι.

Αν μια συμφωνία δεν είναι καλή για μια χώρα, η κυβέρνηση της υποχρεούται να την αλλάξει ή να την καταργήσει. Αυτό που κάνει η ΝΔ λέγεται απατεωνιά. Γιατί επιμένουν; Γιατί πολλοί από τους ψηφοφόρους τους είναι εντελώς ηλίθιοι και το ξέρουν.

Φυσικά όλα αυτά δεν ενδιαφέρουν τους νεοδημοκράτες, τους νοιάζει μόνο,

η μάσα και το ρουσφέτι. Τα λένε απλά για να τραβήξουν την προσοχή από τη μαύρη αγορά και το πλιάτσικο. 

Η αλήθεια όμως θα κάνει ηλεκτροσόκ στους βλαμμένους της ΝΔ κάθε φορά που έρχεται λογαριασμός. Κι αυτοί καλά να πάθουν, αφού ψήφισαν, να πληρώσουν, οι άλλοι τι φταίμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: