Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ

 Γράφει ο mitsos175

Πως λέμε το μωρό της Ροσμαρί; Βασικά το μωρό είναι της Ντόρας.

Βγήκε η Ντόρα στα κανάλια και πέτυχε να ξεχάσουμε τα σκάνδαλα, τα χάλια της οικονομίας, τη διεθνή ξευτίλα με το να κάνουμε καινούριο συκώτι. Όταν έγινε το Τσερνομπίλ, είπε, είχε μωρό τον γιο της και έτρεχε να του βρει γάλα σε κονσέρβα!

Μην ανησυχείς Ντόρα μου, μωρός είναι και τώρα, αλλά γι αυτό δε φταίει η ραδιενέργεια. Δώσε του ψάρια από τη Φουκουσίμα, αυτά με τις 3 ουρές και τα 4 κεφάλια.

Τι να πει κι ο κόσμος μ αυτά που ακούει;

«Εξέθεσε άσχημα τον υιό της η Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα στην τιβί. Είπε ότι όταν έγινε το Τσέρνομπιλ έτρεχε να βρει γάλατα σε κονσέρβα για τον "Κώστα που ήταν μωρό". Στα οκτώ του (τόσο ήταν το 1986 που έγινε το Τσέρνομπιλ) ήταν ακόμα μωρό; Μήπως είναι ακόμα μωρό και τώρα στα 44;»

Μωρός κι αρπάχτρας.

«Μετά τον πολιτικό κρατούμενο 6 μηνών από την χούντα, τώρα έχουμε και τον Κωστάκη που ήταν μωρό 8 χρονών και έπινε γάλα σε κονσέρβα λόγω του Τσερνόμπιλ. Τι έχει περάσει όμως και αυτό το σόι»!

Τι έχουμε περάσει εμείς από αυτό το σόι. Σεισμούς, λοιμούς,

καταποντισμούς, όλες τις πληγές του Φαραώ συν το πλιάτσικο.

«Ο Κώστας Μπακογιάννης γεννήθηκε το 1978. Το πυρηνικό δυστύχημα του Τσερνόμπιλ συνέβη το 1986. Η Ντόρα λέει πως όταν έγινε το Τσέρνομπιλ είχε "μωρό τον γιο της", και έτρεχε να του βρει γάλα σε κονσέρβα. Το 1986, ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν μωρό 8 χρονών κι έπινε ακόμα βρεφικό γάλα».

Βρε μπας και λέει για άλλο μωρό; Τον Κούλη ίσως; Τι να σας πω. Το μωρό της Ντόρας κι ο παππούς της Καϊλή, πήγαν από Κομμουνιστές. Ευχαριστούμε σύντροφοι.

«Είχαμε γάλα εμείς και δεν είχε η Ντόρα η Μπακογιάννη. Ένα δράμα έζησε την εποχή του Τσερνόμπιλ».

«Ο Μητσοτάκης ανέλαβε την ΕΥΠ και παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη γιατί υπάρχει διεθνής αστάθεια και κίνδυνος πυρηνικής έκρηξης στην Ουκρανία και δεν θα βρίσκετε κονσέρβες με γάλα για τα μωρά».

Βασικά τα πάντα είχαν τα σούπερ μάρκετ. Μερικά όμως δεν τα αγόραζε κανείς, πχ λαχανικά, κι είχαν πέσει οι τιμές. Άλλα πάλι που είχαν ζήτηση ήταν πανάκριβα. Αλλά δεν ήταν μόνο το Τσερνομπίλ. Το έπος του εβαπορέ δεν έγινε από το ατύχημα το 86, αλλά το 1987 στην κρίση με τους γείτονες, όπου οι καταναλωτές ξεχύθηκαν ακράτητοι να παλέψουν για ό,τι φαγώσιμο υπήρχε στα ράφια! «Ζήτω το έθνος, ζήτω το ζαμπόν, ζήτω το γάλα»! Πώς να μην εθνικά υπερήφανος όταν έζησα τέτοιες ηρωικές στιγμές;

Σήμερα μάθαμε γιατί βγήκε έτσι όπως βγήκε ο Μπακογιάννης και "παίζει" το παιγνίδι ράβε-ξήλωνε στους δρόμους της Αθήνας. Η μάνα του, όταν έγινε το Τσερνόμπιλ και είχε μωρό τον Κωστάκη της- ήταν 8 χρονών "μωρό"- έτρεχε να του βρει γάλα σε κονσέρβα. Τα πάντα έχουν μια εξήγηση.

Δε φταίει η ραδιενέργεια, φταίνε τα γονίδια. Όχι της Ντόρας, των σανοφάγων που τους ψηφίζουν.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/08/blog-post_421.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: