Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ! Ο Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΤΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ...

Εν μέσω θέρους και ενώ η πολιτική σκηνή βιώνει μέγα σκάνδαλο παρακολουθήσεων, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας εξασφάλισε τον διορισμό κόρης «γαλάζιου» συνεργάτη του.
Συγκεκριμένα, ανήμερα των παραιτήσεων Δημητριάδη – Κοντολέοντα, αναρτήθηκε η απόφαση του Κώστα Τασούλα για τον διορισμό στη Βουλή της αρχιτέκτονα Παναγιώτας Δαλαγγέλη, η οποία είναι κόρη του αντιπτέραχου ε.α., ειδικού θεματικού γραμματέα της Βουλής και επιλογή του προέδρου του Κοινοβουλίου για το συγκεκριμένο πόστο, Κωνσταντίνου Δαλαγγέλη.

Την απόφαση διορισμού υπέγραψε ο Κώστας Τασούλας στις 28 Ιουλίου αναθέτοντας στην κα Δαλαγγέλη επί δύο χρόνια να επιβλέπει την εκπόνηση μελετών, καθώς και την επίβλεψη ή εκτέλεση έργων σε κτίρια της Βουλής. Σημειώνεται ότι η απόφαση Τασούλα αναρτήθηκε στις 5 Αυγούστου, με τη Βουλή να βρίσκεται σε καθεστώς παύσης εργασιών.

Υπενθυμίζεται ότι στο βιογραφικό του κ. Δαλαγγέλη, που είναι αναρτημένο στο site της Βουλής, αποδεικνύονται οι στενοί εργασιακοί του δεσμοί τόσο με τη ΝΔ όσο και με τον Κ. Τασούλα, καθώς φαίνεται πως, ακολούθησε τον πρόεδρο της Βουλής όταν εκείνος εκτελούσε χρέη υφυπουργού ΥΠΕΞ, υπουργού Πολιτισμού και γενικού γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ επί ημερών Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: