Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ.

Γράφει ο mitsos175

Μιλώντας στον ανοικτό βόθρο του Ιβάν, η υπουργός παραπαιδείας και ταλιμπανισμού είπε πως για τα σχολεία «δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις». Βλέποντας και κάνοντας δηλαδή. Τι βλέπουν; Πως δεν μπορούν πια να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, όπως έκαναν πέρυσι και πρόπερσι.

«Συζητάμε με τους ειδικούς, αλλά γενικώς η τάση είναι να ανοίξουν με τα ηπιότερα δυνατά μέτρα». Μα φυσικά! Δεν μπορούν να έχουν τους τουρίστες χωρίς μάσκα κι εμάς να μας τη βάζουν με το ζόρι.

Παρεμπίπτοντος κόλλησα τον ιό, τον οποίο πέρασα σαν πολύ ελαφρύ κρυολόγημα, αν και φορούσα μάσκα. Αλλά κάποιοι άλλοι δε φορούσαν. Ευτυχώς έχω καλό γιατρό που δίνει φάρμακα και δεν περίμενε να με πιάσουν τα μούφα εμβόλια. Αυτό συμβουλεύω κι εσάς: Με τα πρώτα συμπτώματα πάρτε αμέσως το γιατρό σας, κι ακούτε μόνο τον επιστήμονα. Θα γλυτώσετε πολλά δυσάρεστα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ανιχνευθεί κρούσμα σε σχολείο, η υπουργός παραπαιδείας και ταλιμπανισμού είπε. «Αν κάποιος νοσήσει, υπάρχει απομόνωση για 5 ημέρες και εν συνεχεία μπορεί κανείς να βγει από το σπίτι με μάσκα. Αυτό ισχύει αυτή τη στιγμή. Αυτό θα ισχύσει ούτως η άλλως, αν οι ειδικοί δεν μας πουν κάτι διαφορετικό. Εάν νοσήσει κάποιος, φυσικά και θα μείνει σπίτι του. Υπάρχει ένα πρωτόκολλο σχετικά με τα μέτρα».

Μάλιστα. Να υποθέσω πως το καλοκαίρι,

κανείς τουρίστας δεν κόλλησε; Γιατί δεν είδα πολλές μάσκες. Που τα βρήκαν τόσα κρούσματα στον ΕΟΔΥ, αναρωτιέμαι… Όσον αφορά τα παιδιά, δεν ανησυχώ. Αν και κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό – μεταδίδεται πανεύκολα – δεν αρρωσταίνουν, σε αντίθεση με τους ηλικιωμένους στο σπίτι. Άλλωστε ο στόχος της κυβέρνησης ήταν να μείνει η σύνταξη στο κράτος, να τη φάνε τα κομματόσκυλα και οι κουμπάροι. Τελικά έγινε αυτό που είπε ο Χίος. Παππούδες και γιαγιάδες είναι κλεισμένοι στο σπίτι.

Να δούμε τώρα τα στατιστικά.

Ο συνολικός αριθμός των λοιμώξεων από την έναρξη της πανδημίας ανέρχεται σε 4.712.025. Αν ήταν κόμμα, θα είχε σχεδόν 200 βουλευτές με την ενισχυμένη νοθεία. «Πολύ καλή η επιδημιολογική εικόνα», δεν έμεινε κανείς να μην κολλήσει, αν λάβουμε υπόψη και τους ασυμπτωματικούς.

Μπήκαν 1.527 ασθενείς στα νοσοκομεία, βγήκαν 1.474 και 132 είναι διασωληνωμένοι. Που; Σε ΜΕΘ ή σε διαδρόμους; Δεν το λένε είναι από κείνα τα μυστικά που έκαψε η ΕΥΠ μαζί με το φάκελο του Κινέζου Ανδρουλάκη.

258 νέοι θάνατοι, συνολικά 32.335! Είδατε που αποδίδουν τα μέτρα; Πρώτοι σε θανάτους! Μη μείνει συνταξιούχος ζωντανός! Να χαρεί κι ο μπαμπάς του Κούλη στην Κόλαση. Δολοφόνοι της ΝΔ, μην τολμήσετε να πείτε για νέα μέτρα από το Σεπτέμβρη, γιατί θα είναι τα μέτρα της κάσας σας

tsak-giorgis.blogspot.com/2022/08/blog-post_880.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: