Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΤΑΙ.


Προφανώς θα είδατε τα νέα τιμολόγια που ανακοίνωσαν οι εταιρείες που προμηθεύουν ηλεκτρική ενέργεια, σύμφωνα με τα οποία τον Σεπτέμβρη καταγράφεται αύξηση  περίπου 60% σε σχέση με τις τιμές που είχαν ανακοινωθεί για τον Αύγουστο. Ενδεικτικά η ΔΕΗ είχε ανακοινώσει χρέωση για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες 0,486 ευρώ ανά κιλοβατώρα και τώρα ανακοίνωσε αύξηση στις 0,788 ανά κιλοβατώρα. 

Βλέπετε εκτός των άλλων κοστίζει και ακριβά το φαραωνικό παλάτι που χτίζει στην Τζιά ο  διευθύνοντας σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης και πρέπει να τον πληρώνουμε σχεδόν 1.000 ευρώ την μέρα (Δεν θα αρχίσει να εμφανιστεί στους δρόμους παραλλαγμένο το σύνθημα  που φώναζαν χιλιάδες λαού το 1965 απευθυνόμενοι προς τον βασιλιά Κωνσταντίνο ο οποίος είχε ορκίσει την κυβέρνηση των αποστατών με πρωθυπουργό τον Γεώργιο Αθανασιάδη-Νόβα: "Δε σε θέλει ο λαός, παρ' τη μάνα σου και μπρος". Αυτή την φορά θα έχει αποδέκτη τον Μητσοτάκη και θα είναι: "Δεν σε θέλει ο Λαός, πάρε τον Στάσση σου και  εμπρός"). 

Χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε ότι όλοι οι καπιταλιστές που διαθέτουν και τις εταιρείες παροχής ενέργειας κερδοσκοπούν με την συγκατάβαση της κυβέρνησης -γι' αυτό έχουν δει,

και τα κέρδη τους να εκτοξεύονται σε αστρονομικά μεγέθη- σας προτείνουμε να θυμηθείτε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Δεν θα αφήσουν ούτε τα πόμολα ... Ρουσφέτια πολυτελείας σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ! Συμπληρωματικά ρίξτε και μια ματιά εδώ: "Μοιράζουν ακριβές λιμουζίνες, μπόνους και αστρονομικές αμοιβές στα στελέχη της ΔΕΗ για να πάψουμε "να είμαστε η τελευταία σοβιετική Δημοκρατία" σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Κ. Χατζηδάκη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: