Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ!

Κανείς δεν εξαιρείται, όλοι παρακολουθούνται, αυτό άφησε να εννοηθεί ο νέος αρχηγός της ΕΥΠ, όταν τον ρώτησαν, αν παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί.

"Έχω πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, a priori κανείς δεν εξαιρείται…".  μας είπε κυνικά ο νέος διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης. 

Κι η Μαρέβα; Κι ο Μητσοτάκης; Όλοι! Κανείς δεν εξαιρείται.

Είναι όπως στην ταινία «ένα τανκς στο κρεβάτι μου», όπου ο δικτάτορας τους παρακολουθεί όλους, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου!

«Αυτό (το τηλέφωνο) παρακολουθείται»!

Κι όταν γινόμαστε τέτοια κωμωδία, κατανοούμε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί. Σε κανονικό κράτος, γιατί σε Μπανανία, που έχει χούντα, αυτά γίνονται πάντοτε.

Θα ξεχάσαμε τους ρουφιάνους,

της δεξιάς; Όχι βέβαια! Και να θέλουμε, μας το θυμίζει η ίδια η δεξιά.

Εγώ το λέω «το σύνδρομο της κουτσομπόλας». Γιατί να παρακολουθήσεις τον άλλο; Τι να σας πω; Ψυχίατρος δεν είμαι. Ηδονή; Βίτσιο; Ζήλεια; Απογοήτευση από τη δική του ζωή; Βλακεία;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι παράνομο και ανήθικο. Αλλά ακριβώς επειδή είναι και τα δυο, είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των δεξιών. Χωρίς ρουφιανιά δεν υπάρχει δεξιά.

Μια και μας παρακολουθούν τα πρακτοράκια της ΝΔ, να τους πω, να στείλουν το βατραχοπέδιλο που έχασα καθώς κολυμπούσα στην Πειραιώς. Μπορούν να δουν στο video, πως πνιγήκαμε πάλι με μια καλοκαιρινή βροχούλα την οποία οι πετσωμένοι ΑΡΔ βάφτισαν τυφώνα.

Επίσης αν έχουν κανένα παλιό video, όπου έκανα σεξ στην πυλωτή, μπορούν να το στείλουν κι αυτό, να θυμηθώ τα νιάτα μου.

Γι αυτό ακριβώς κοιμόμασταν στην προηγούμενη χούντα μ’ ανοικτά παράθυρα και πόρτες. Δεν έπρεπε να εμποδίζει κάτι τη θέα. Άμα είναι να καρφώσεις, κάντο τουλάχιστο σωστά.

Θα μου πείτε «είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά και να είναι ακόμα στις θέσεις τους»; Μα φυσικά! Γιατί νομίζετε πως τους ψήφισαν; Εκτός φυσικά από το ρουσφέτι. Τη θέλει την παρακολούθηση ο δεξιός, τη λιγουρεύεται, τη ζαχαρώνει.

Γιατί τι νομίζεις; Είναι διαφορετικός πχ ο παπάς, που θέλει να μάθει ακόμα και τις πιο κρυφές σου σκέψεις; Που μετά σου λέει τι να φας, πως θα ντυθείς και με ποιον θα κάνεις σεξ; ‘Η ο μπάτσος;

Όταν, καλέ μου άρρωστε ψηφοφόρε, σε έκλειναν μέσα και σε φακέλωναν με αφορμή την πανδημία, νομίζεις νοιάζονταν για την Υγεία σου; Είμαστε από τους πρώτους στον κόσμο σε νέους νεκρούς ανά εκατομμύριο!

Σε παρακολουθούν! Απλά δε σε λαμβάνουν υπόψη. Αλλά ξέρουν τι λέμε. Γι αυτό δεν κάνει εκλογές ο Μητσοτάκης. Ξέρει καλά τι τον περιμένει. Όμως δε θα τη γλυτώσει.

tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: