Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

"ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ"


Αρχικά και για να μην υπάρξει καμιά παρανόηση να σημειώσουμε το εξής. Ο ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος δεν προέρχεται από παρθενογένεση. Είναι ένα καρά λαμόγιο, κάποιες φορές εκφράζοντας και ακροδεξιές απόψεις και αυτό το έχει δείξει όλη η επαγγελματική και πολιτική διαδρομή. (Για να μην επαναλαμβανόμαστε διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση). 

Ολα αυτά οι Συριζαίοι τα ξεχνάνε και -κρίνοντας από τον τρόπο προβολής που έχουν οι απόψεις του Κύτρσου από τα ΜΜΕ της αξιωματικής αντιπολίτευσης- δεν αποκλείουμε καθόλου να περάσουν κι αυτόν από την κολυμπήθρα του Σιλωάμ και να δούμε στο μέλλον μια συνεργασία μαζί του. (Δεν θέλουμε να αναπαράγουμε φήμες που κυκλοφορούν στα Δημοσιογραφικά γραφεία).

Στην περίπτωση του όμως έχει εφαρμογή η ρήση: "Γάμα τον συγγραφέα και κοίτα το σύγγραμμα". Κι αυτό μεταφράζεται ότι δεν έχει σημασία ποιος τα λέει αλλά τι ακριβώς λέει. 

Σε τι μπορείς να χρεώσεις,

ψέμα και προσπάθεια παραπληροφόρησης στα όσα αναφέρει στον λογαριασμό του στο twitter ο ευρωβουλευτής; 

Ολα τα αναγραφόμενα του είναι τεκμηριωμένα και ισχύουν. Κι επειδή απευθύνεται και στο συντηρητικό εκλογικό ακροατήριο έχουμε παρακολουθήσει μια μεθοδευμένη προσπάθεια από το Μέγαρο του Μαξίμου απαξίωσης του πρώην στελέχους της Ν.Δ. Επί της ουσίας όμως η κυβέρνηση αποφεύγει να δώσει την παραμικρή απάντηση στην κριτική που της ασκεί ο Γ. Κύρτσος.

tsak-giorgis.blogspot.com/2022/08/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: