Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΟΝΝΕΔ ΦΩΚΙΔΑΣ… «ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ Φωκίδας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης σχετικά με τη συμμετοχή στη διαδικασία του Αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Φωκίδας κ. Γιώργου Σωτηρόπουλου. Συγκεκριμένα:
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε απο την εφορευτική επιτροπή που διεξάγει την εκλογική διαδικασία στον Νομό Φωκίδας για την ανάδειξη Συνέδρων στο 9ο Τακτικό Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας, ότι η πρόεδρος Δήμ. Τ.Ο. Ν.Δ. Ιτέας Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη, ο πρόεδρος Δήμ. Τ.Ο. Λιδωρικίου Ξηρομάμος Γεώργιος καθώς και η πρόεδρος Δήμ. Τ.Ο. Δελφών Ανθή Ματσάκη έχουν καταθέσει δυο ενστάσεις για την υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου ΟΝΝΕΔ Φωκίδας Σωτηρόπουλου Γιώργου, με το επιχείρημα ότι " δεν γνωρίζουν τον συγκεκριμένο υποψήφιο & δεν αποτελεί μέλος της ΝΔ Φωκίδας". 
Ο Αντιπρόεδρος αποτελεί ένα από τα πιο ενεργά και δυναμικά στελέχη της παράταξης μας με συμμετοχή,
από το 2010 μέχρι σήμερα σε όλες τις δραστηριότητες μας. Άραγε φτάνουμε στο σημείο να αναρωτηθούμε "που ζείτε κυρίες & κύριοι" ;;; Η πολιτική σκοπιμότητα των παραπάνω είναι ολοφάνερη σε όλους τους νέους της ΟΝΝΕΔ Φωκίδας και το πρώτο συναίσθημα που δημιουργούν στο εκλογικό σώμα είναι ΑΗΔΙΑ. Θα ακολουθήσει σχετικό Δελτίο Τύπου που θα κοινοποιηθεί στα ΜΜΕ του Νομού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: