Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ ΕΓΙΝΕ ...ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Απο αστυνομικίνα αποφάσισε να γίνει αστυνομικός  προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Σε αλλαγή φύλου και ταυτότητας προέβει μια αστυνομικός  της ΕΛ.ΑΣ
Οπως αναφέρει το bloko.gr, συμβαίνει για πρωτη φορά στα χρονικά της ΕΛ.ΑΣ. δημιουργώντας προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ

Η μέχρι πρότινος γυναίκα αστυνομικός της τροχαίας άλλαξε τόσο σωματοδομή όσο και ονοματεπώνυμο ύστερα από σειρά χειρουργικών επεμβάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ευθύς εξαρχής υπήρξε προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ αφού αφενός τέθηκε το ζήτημα της κοινωνικής κατακραυγής της αστυνομίας, ωστόσο από την άλλη πρέπει να υπάρξει σεβασμός στην προσωπική επιλογή του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός είναι σε αναρωτική άδεια και στη συνέχεια,

αν κι έχει προσκομίσει ιατρικές γνωματεύσεις που βεβαιώνουν την ψυχική του ισορροπία, πρόκειται να περάσει από επιτροπή γιατρών που θα κρίνει αν ένας άνθρωπος που επί σειρά ετών ζούσε καταπιεσμένα σε ένα γυναικείο σώμα είναι ικανός να φέρει όπλο, ή θα πρέπει να χαρακτηριστεί είτε ως Ι-5 που σημαίνει απόταξη, είτε ως ανίκανος για οπλοφορία οπότε θα πρέπει να τοποθετηθεί σε υπηρεσία γραφείου...

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστεί την υπόθεση η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: