Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Αναλυτικό ρεπορτάζ από το zougla.gr
Ρεπορτάζ: Xρήστος Μαζάνης 
Σε δίκη παραπέμπονται μετά από συνεδρίαση του συμβουλίου Εφετών Λαμίας, όλοι οι κατηγορούμενοι για την γνωστή υπόθεση «Αλαφόκαστρο» ή «Τουμπανάρια» στην περιοχή του Παρνασσού. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η ώρα της Φωκίδας», μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο δήμαρχος Δελφών Νικόλαος Φουσέκης.
Έτσι λοιπόν, οι κατηγορούμενοι έκλεισαν το δικό τους ραντεβού με το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λαμίας, όπου και θα κριθεί στο ακροατήριο ποιος και σε ποιο βαθμό έχει εμπλακεί στην υπόθεση.
Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί και σοβαρά πολιτικά προβλήματα στην περιοχή καθώς πλέον μπορεί να ανατραπεί ακόμη και το προεκλογικό σκηνικό στη Φωκίδα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλαος Φουσέκης, ο οποίος στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, πρόσφατα έκανε γνωστό ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για τον δήμο Δελφών.
Με την ισχύουσα όμως νομοθεσία θα πρέπει η γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας, Πόπη Γερακούδη, να θέσει σε αργία τον δήμαρχο. Αυτό βέβαια δεν στερεί στον δήμαρχο τα πολιτικά του δικαιώματα, που σημαίνει ότι μπορεί να είναι υποψήφιος ακόμα και αν κατηγορείται.
Υπενθιμίζεται ότι,
η zougla.gr έχει ασχοληθεί με συνεχή ρεπορτάζ για τον Δήμο Δελφών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα τι θα γινει που θα μεινουν ορφανοι οι μαρουτσοβλασογουρειντερνοφακολαινεοι κλπ?