Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ ( ΤΟΥ ΛΑΟΥ ) - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ- ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

 Και συνεχίζουν να μην πληρώνουν…
ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το…μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχ
υρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων.
ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Μετά τον αείμνηστο Λαμπράκη, ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 134.000.000 ευρώ.

STAR CHANNEL: Πάλι οι Βαρδινογιάννηδες. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ.

ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον κατευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.

ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό,
κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Τραπεζικός δανεισμός; 58.000.000 ευρώ.

Πηγή στοιχείων: Ένωση Ελληνικών Τραπεζών , Ισοτιμία (εφημερίδα)

Μετά από 2 χρόνια της κυβέρνησης Παπανδρέου -όταν η τράπεζα της Ελλάδος τους έκοψε τα θαλασσοδάνεια λόγου μη φερεγγυότητας των παρασιτικών εκδοτικών και τηλεοπτικών επιχειρήσεων τους- το 2013 πήραν και πάλι καινούργια δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για την κάθε τους επιχείρηση. Με τα λεφτά μας από την εκταμίευση της δόσης που πληρώνουμε με αίμα για να ταΐζουμε τις τράπεζες και αυτούς.

Έτσι, για να καταλάβουμε γιατί όλα τα ΜΜΕ προσπαθούν να φτιάξουν το ηγετικό προφίλ του σημερινού πρωθυπουργάρα μας… όπως και γιατί λυσσάνε από φόβο μιας δήλωσης «παρόν» του Γ.Α.Π.

Υ.Γ. Την ίδια στιγμή ο πρώην ιδιοκτήτης του Alter, ο Κουρής κυκλοφορεί ελεύθερος και αμόλαρε τα “ντόμπερμαν” του –τους μεγαλοδημοσιογράφους του Alter- να σκορπίζουν το μίσoς τους και πάλι, δίπλα στους άλλους, προς το πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού ο οποίος τους έκοψε την μάσα.

Μάσα που συνεχίζουμε όμως τώρα να την πληρώνουμε εμείς… με εντολή Σαμαρά.
Όμως τα ψωμιά τους είναι τα τελευταία και το ξέρουν. Για αυτό τα πουλάνε και ακριβά... ως είδος προς εξαφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: