Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΒΗΜΑ: ΧΛΕΥΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ HARVARD, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Με τον τρόπο που βλέπετε, το ΒΗΜΑ περιέγραψε την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου σε εκδήλωση των Ελλήνων αποφοίτων του Harvard, ξοδεύοντας αρκετές λέξεις για το μενού(!) της βραδιάς.

Τον περασμένο Νοέμβριο, στους απόφοιτους του Harvard μίλησε και ο Αντώνης Σαμαράς αλλά τότε ουδείς ασχολήθηκε με το μενού της βραδιάς, πόσο μάλλον το ΒΗΜΑ το οποίο κάλυψε με απόλυτη σοβαρότητα την ομιλία του πρωθυπουργού, χωρίς να τονίσει απαξιωτικά ότι απευθύνθηκε «σε καμιά 50αρια απόφοιτους»,



Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αν πάντως βοηθά την κρίση σας, ένας από τους δυο έκανε βουλευτή τον γιο του εκδότη του ΒΗΜΑτος χωρίς να τον ξέρει άνθρωπος και ο άλλος αρνήθηκε να δεχθεί την παράτυπη δανειοδότηση ΜΜΕ επί των ημερών του, κάτι που ο άλλος δέχθηκε και υλοποίησε μετά χαράς. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To θεσμό που προΐστανται ο Ρακινζης και τον οικονομικό εισαγγελέα τα έφτιαξε ο Παπανδρέου μέσα σε δυο χρόνια πριν τον φάνε οι μεγαλοκαρχαριες.
Δυο χρονια ρε.
Δυο χρονια κυβέρνησε μονο και πρόλαβε και σας την έκατσε.
Χωρις πιστολιές στον αέρα και δηλώσεις.
Χωρις υφακι και και βαρύγδουπα "κατηγορώ" να πορωνεται το ποπολο και να παίρνει η μπάλα τους πάντες.
Απλά, ήρεμα, μεθοδικά και συγκεκριμένα.
Με νόμους.
Με νομους που βάζουν μέσα τους κλέφτες και οχι με δηλώσεις-ευκολακια που κατηγορούν συλληβδην τους πάντες, πράγμα που τελικά οδηγεί στο να την γλιτώσουν όλοι. Άνοιγμα τα καπάκια και όλο το σκατο εξω.
Δυο χρονια μετά το φυσατε και δεν οχι μονο δεν κρυώνει, οχι μονο δεν την γλιτωσατε αλλα σας εχει όλους με τα βρακιά κατεβασμένα να ψάχνετε καλο κρεβάτι στον Κορυδαλο.
Για αυτο λυσσαξατε.
Βλέπετε τι παθαινετε, ξέρετε ποιος σας την έκανε και τρεμετε στην σκέψη πως θα μπορούσε να συνέχιζε