Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κασιδιάρης λέει στη Βουλή ότι κατέχει τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού με δικαστικό λειτουργό - Και πως είχε επαφές με Βούτση και Παναγούλη απο το ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι διαψεύδουν
Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στη  Βουλή επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στην Δικαιοσύνη και υποννόησε ότι έχουν στη διάθεσή τους συνομιλία Σαμαρά με δικαστικό λειτουργό «με τρισύλλαβο επίθετο που έχει την ίδια κατάληξη με το επίθετο του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης τον οποίο αποκαλούσε συνθηματικά παναθηναικάκια». 
Νωρίτερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι είχε επαφές με τον γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση αλλά και τον βουλευτή του κόμματος Στάθη Παναγούλη τον οποίο είχε καλέσει ως μάρτυρα στη δίκη.        
Απαντώντας απο το βήμα της Βουλής ο Νίκος Βούτσης διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Κασιδιάρη.
Ο Στάθης Παναγούλης είπε ότι ουδέποτε του ζητήθηκε απο τον Κασιδιάρη να καταθέσει ως μάρτυρας, αν και στη συνέχεια πρόσθεσε:
 « Αν  μου το ζητούσε ο Κασιδιάρης,
και πίστευα ότι θα μπορούσα να πάω , θα πήγαινα. Δεν δέχομαι κομματικές πιέσεις». Διευκρίνισε, δε, ότι μιλάει με όλους τους βουελυτές πλήν του Μάκη Βορίδη.
  Ο νέος κύκλος ισχυρισμών Κασιδιάρη προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του  κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
Αφού ζήτησε να δοθούν όλα τα στοιχεία στην δημοσιότητα, προειδοποίησε «δεν εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα από νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατέστησε πάντως σαφές ότι για την δράση του κ. Μπαλτάκου «υπάρχει πολιτική ευθύνη» την οποία έχουν όσοι τον επέλεξαν. Η αιχμή του προς το Μαξίμου συνοδεύτηκε και από την απαίτηση να εκδιωχθούν όσοι έχουν ανάλογες συμπεριφορές.
Η αντιπολίτευση απέφυγε να αξιολογήσει τα όσα υποστήριξε ο Κασιδιάρης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς περιορίστηκε να δηλώσει ότι οι νέες αυτές καταγγελίες «συνεχίζουν να καταδεικνύουν ότι η κυβέρνηση είναι όμηρος σε ενδεχόμενες αποκαλύψεις».

Στο πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης επικεντρώθηκε η τοποθέτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου που τόνισε ότι ο πρώην στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού ήταν η κινητήριος δύναμη όχι για να αντιπαλέψουμε τη Χρυσή Αυγή, αλλά για να την χρησιμοποιήσουμε για εκλογικούς υπολογισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: