Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΌΤΑΝ Ο «ΖΟΡΟ» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ «ΛΟΡΔΟ ΒΥΡΩΝΑ» ΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Τη συνεργασία τους εν όψει ευρωεκλογών ανακοίνωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, Βύρων Πολύδωρας και ο επικεφαλής του κόμματος Πατρίδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρουσία των Χρήστου Ζώη και Νίκου Νικολόπουλου. [tovima]
Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη «ιστορική φυσιογνωμία της ΝΔ» και πρόσθεσε ότι «πρώτο μας μέλημα είναι να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι βασικός συντελεστής αυτού του στόχου».

Ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι «η χώρα θέλει ενωμένη τη λαϊκή κεντροδεξιά, που αντιστέκεται στην ισοπέδωση της αξιοπρέπειας των πολιτών και του βιοτικού του επιπέδου» και κατέληξε: «Σηκώνω ψηλά τη σημαία της Ελλάδος μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα, για μια μεγάλη κεντροδεξιά».

Ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε ότι,
η συνεργασία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη θα δυναμώσει τον αγώνα που δίνει η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό «για να σκοτώσουμε το κτήνος του Μνημονίου».

Ο Χρήστος Ζώης χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη «ακατάπαυστο μαχητή», είπε ότι δεν πρόκειται για ένα άθροισμα προσωπικών φιλοδοξιών και προσέθεσε πως «μηδενίζουμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες για να υπηρετήσουμε έναν ανώτερο σκοπό, να βοηθήσουμε την πατρίδα μας».

Epikairo: Τι γίνεται όταν συνεργάζεται ένας έκπτωτος περιφερειάρχης μ' έναν πρόεδρο Βουλής που στη μια μέρα θητείας του φρόντισε να διορίσει την κόρη του; Ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές, όπου αν συνυπολογίσουμε και τον προσφάτως τηλεοπτικό αστέρα Νίκο Νικολόπουλο πραγματικά μιλάμε πλέον ότι οι προσεχείς ευρωεκλογές προσλαμβάνουν χαρακτήρα τηλεοπτικού και όχι πολιτικού γεγονότος και σ' αυτό τεράστια ευθύνη έχουν οι Σαμαράς-Βενιζέλος με το εκλογικό σύστημα που καθιέρωσαν.

Τι ήθελαν οι δύο τους; Να μετατρέψουν τις ευρωεκλογές σε πανηγύρι και η καθιέρωση της σταυροδοσίας διευκολύνει τα μέγιστα, όπου δεν θα ακουστεί τίποτε για το μέλλον της Ευρώπης, τίποτε για το μέλλον της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη, παρά μόνο μπαρούφες του στυλ "για μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη". Οι Σαμαράς-Βενιζέλος με το πρόσχημα της δημοκρατικότητας έβγαλαν την πολιτική από το προσκήνιο και έβαλαν όλους εμάς να ασχολούμαστε για τη σύμπραξη του Ψωμιάδη με τον Πολύδωρα, απονευρώνοντας το πολιτικό μήνυμα-χαρακτήρα των ευρωεκλογών.


Είχε δίκιο η Γιαννάκου με την μην θέση εκ νέου υποψηφιότητας στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Αν είχε παραμείνει το προηγούμενο σύστημα, δεν υπήρχε περίπτωση να επαναλαμβάνονταν αυτά τα τραγελαφικά γεγονότα, όπου βρίσκουν πάτημα και με τον διπλασιασμό των υποψηφίων. Αφού πρώτα φρόντισαν να ατονίσουν την πολιτική λειτουργία των πολιτικών κομμάτων, τώρα τελειώνουν σιγά σιγά και τον ρόλο των πολιτικών κομμάτων, τα οποία πλέον θα θεωρούνται συγκόλληση ψηφολεκτών με την απαραίτητη αναγνωρισιμότητα, παρά συλλογικά υποκείμενα δράσης και παραγωγής πολιτικής..

Δεν υπάρχουν σχόλια: