Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά το άγριο επεισόδιο μεταξύ του γιου του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, Δημήτρη Μπαλτάκου με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πολλά είναι πλέον τα ερωτηματικά, για το ποιος είναι ο πραγματικά ο υιός του Τάκη Μπαλτάκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνειρο του  Δημήτρη Μπαλτάκου, σύμφωνα με αυτά που έλεγε στις παρέες του, ήταν να γίνει «βάτραχος» στις ειδικές δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι αποφοίτησε την Νομική Αθηνών.

Αφού εντάχθηκε στην Ομάδα Υποβρυχίων Καταδρομών, κύκλοι του Δημήτρη Μπαλτάκου αναφέρουν πως στα μελλοντικά του σχέδια ήταν η αποχώρησή του από το Λιμενικό Σώμα, ένδειξη πως το Λιμενικό αποτελεί απλά και μόνο έναν από τους πολλούς σταθμούς της ζωής του.
Ο υιός του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης, από μικρός αρεσκόταν στις πολεμικές τέχνες και για πολλούς, αυτό και η ενασχόληση με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, είναι το χόμπι του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Δημήτρης Μπαλτάκος, επηρεασμένος από τα έργα και τις ημέρες του πατέρα του, είχε ανοικτή επικοινωνία με στελέχη της Χρυσής Αυγής, ενώ το πιο γνωστό πεδίο δράσης του, φέρεται να είναι η «Θύρα 13», με όσους τον γνωρίζουν προσωπικά,
να μιλούν για έναν «τρελό» και φανατικό οπαδό του Παναθηναϊκού.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τάκης Μπαλτάκος, υπήρξε νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκού αλλά και για ένα μικρό χρονικό διάστημα εκπρόσωπος των «πράσινων». Έτσι, παρά τη στενή σχέση της οικογένειας με τους «πράσινους», η ενασχόληση του γιου του με την «Θύρα 13», είχε αρχίσει να προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στον πατέρα του, ενώ πρόσωπα που γνωρίζουν την οικογένεια να δηλώνουν πως αυτός ήταν ο μεγάλος καημός του κ. Μπαλτάκου.
Ο Δημήτρης Μπαλτάκος, θεωρείται αναπόσπαστο μέλος των σκληρών της «Θύρας 13», με επειχηρησιακό ρόλο σε δρώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: