Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ. ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Nέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ορίστηκε ο Ταξίαρχος Κώστας Νικολάου, που μέχρι τώρα ήταν Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας.
Ο Στέφανος Λουλακούδης, από την Αστυνομική Δ/νση Βοιωτίας, με το βαθμό του ταξιάρχου έρχεται στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Στερεάς Ελλάδας, τη Λαμία, ως Περιφερειακός Διευθυντής Ασφάλειας. Ο μέχρι τώρα εκτελών χρέη προισταμένου επιτελείου της πρώην ΓΑΔΠΣΕ Δημήτρης Αρβανίτης, που υπηρετούσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας. Ο Περικλής Παπασταύρου, προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και αναλαμβάνει καθήκοντα στην Αστυνομική Δ/νση Φθιώτιδας. Ο Νίκος Γεωργακόπουλος είναι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας και παίρνει τη θέση του Στέφανου Λουλακούδη. Συνολικά προάγονται στο βαθμό του Ταξιάρχου,
εκτός οργανικών θέσεων εβδομήντα έξι (76) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων και ένας (1) Ειδικών Καθηκόντων, οι οποίοι και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες. Μεταξύ των όσων αποστρατεύονται ο ΡΑΜΜΟΣ Θωμάς από την Φθιώτιδα.


Γράφτηκε από τον/την Λένα Παρασκευά

www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: