Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

SMS ΣΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΧΑ: ΧΤΥΠΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση χρυσαυγιτων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία περιλαμβάνεται γραπτό μήνυμα (SMS) τρίτου προσώπου -αγνώστου μέχρι στιγμής στις αρχές - που είχε αποσταλεί προς τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιοπουλο.

Το μήνυμα, με ημερομηνία 2/6/2012, αναφέρει τα εξής:
«Σου εστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανο και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ».
Την ίδια ώρα η ανάκριση των ανακριτριών Μ. Κλαπα και Ι. Δημητρόπουλου ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες με τις απολογίες δύο εμπλεκομένων στην επίθεση στο κοινωνικο στέκι " Συνεργείο" στην Ηλιουπολη ενώ ένταλμα εκδόθηκε σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων για την ίδια υποθεςη που δεν εμφανίστηκε.
Την ερχόμενη εβδομάδα,
απολογούνται συμπληρωματικά ο Γιωργος Ρουπακιας, δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και ο φερόμενος ως συνεργός του Γιώργος Καζαντζόγλου.

Στη συνέχεια οι δυο ανακρίτριες θα αναμένουν από τη Βουλή τη δικογραφία που έχει σταλεί για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ που κατηγορούνται κατα περίπτωση για ένταξη και διευθυνση σε έγκληματικη οργάνωση, καθώς και παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών προς προμήθεια της εγκληματικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: