Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ-ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ MEGA

Αυτού του είδους η δημοσιογραφία θα τούς γυρίσει μπούμεραγκ σε πολλά επίπεδαEπί 20' ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μαστίγωνε το δίδυμο Καμπουράκη-Σαράφογλου οι οποίοι υποδύονταν τους αχυρανθρώπους τής Μέρκελ σε μια μέρα που η κυβέρνηση κατάφερε να σκοτώσει την Τρόικα.
Oι ερωτήσεις τους ήταν εμετικά προκλητικές.
Οσο χολερικός και να είσαι σαν δημοσιογράφος, όσο τσάτσος της εργοδοσίας, το μόνο που επιτυγχάνεις με αυτού τού είδους την δημοσιογραφία είναι να χώνεις ακόμη πιο πολύ στο λάκο της τηλεθέασης το κάποτε μεγάλο κανάλι.
Στο τέλος θα κουραστεί ο Μπόμπολας να πληρώνει τα δάνεια και το κανάλι θα έχει την τύχη του Alter.
Tο δίδυμο της συμφοράς,
κατέστρεψε εντελώς το Mega. Αυτή η συμπεριφορά των δημοσιογράφων του καναλιού πέρα από κόστος σε τηλεθέαση και διαφημιστικά έσοδα έστελνε τους ψηφοφόρους στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ασε που απαξιώθηκε εντελώς το δελτίο ειδήσεων και καλούν τώρα την Ολγα Τρέμη να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Το γεγονός μάλιστα ότι τούς εξανάγκασε ο ΣΥΡΙΖΑ να εξαφανίζουν τον Πρετεντέρη ώστε να εμφανίζονται τα στελέχη του και το κανάλι το αποδέχθηκε δείχνει την ολοσχερή απώλεια ηγεμονίας ενός κάποτε πανίσχυρου καναλιού.
Οι αστείες και προβοκατόρικες ερωτήσεις του ατυχούς διδύμου θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο κανάλι που χάνει διαρκώς έδαφος και στο τέλος θα καταντήσει απλά κανάλι του Σεφερλή-το οποίο στο τέλος δεν θα μπορεί να πληρώνει άλλο ο Μπόμπολας και θα έχει την τύχη του Alter.
(To ίδιο αμήχανο και το κανάλι του Αλαφούζου που το Σάββατο βράδι έδειξε την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής αλλά όχι την Αντιφασιστική διαδήλωση.)
Αυτού του είδους η δημοσιογραφία θα τούς γυρίσει μπούμεραγκ σε πολλά επίπεδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: