Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ, ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ… ΦΥΛΑΝΕ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ

Αν είναι τόσο δημοφιλής, γιατί τον… φυλάνε μέρα νύχτα; Απορία ψάλτου, βηξ.
Η αλήθεια είναι ότι ως …πολύ παλιός στην Πολιτική, ο Θόδωρος Πάγκαλος έχει ζήσει την εποχή που την Ηρώδου του Αττικού την φιλούσαν μόνο όταν υπήρχε απειλή για τον πρωθυπουργό ή ενόχληση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Έτσι, τώρα, εμφανίζεται έμπλεος απορίας για την επί 24ώρου βάσεως φύλαξη του δρόμου που περνά μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο.
«Η Ηρώδου Αττικού, που ήταν ένας τρόπος να φεύγεις από το Κολωνάκι και να πηγαίνεις προς τα νότια προάστια ή προς τη Λεωφόρο Συγγρού, αν είχες δουλειά εκεί, έκλεινε κατά καιρούς, όταν υπήρχε απειλή,
για τον πρωθυπουργό ή σπανιότερα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας(όταν υπήρχε) ενόχληση», είπε μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM. «Τώρα είναι κλειστή επί 24ώρου βάσεως», παρατήρησε,αναρωτώμενος με το ίδιο πάντα απαξιωτικό του ύφος για τον νυν πρωθυπουργό, «το παιδί αυτό, της πρώτης φοράς Αριστεράς, που κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου και οι άλλοι επιτελείς του, έχουν τόσο μεγάλο πανικό;».

Ο πρώην υπουργός αναρωτήθηκε ακόμα τι ακριβώς φοβούνται, αλλά και «τι δημοφιλής πρωθυπουργός είναι αυτός», αν πρέπει να τον προστατεύουμε μέρα νύχτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: