Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ.. ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ ΠΑΝΟΥΛΗ - ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΥΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΗOT SPOTS» ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ…MΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ! (VIDEO)

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑΤΟ - ΤΟΥΡΚΟΣ : "BULLSHIT Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ"

Έξι μήνες νωρίτερα, στις 21 Αυγούστου 2015, ο Πάνος Καμμένος είχε επισκεφθεί την Κω και τότε έλεγε «όχι» στη δημιουργία «hot spots» στα νησιά.Οι δηλώσεις αυτές από τις 4 Φεβρουαρίου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σε βίντεο που ανέβασε η «ομάδα αλήθειας». Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος έξι μήνες νωρίτερα έλεγε πως «σε όποιες πόλεις δημιουργήθηκαν κέντρα υποδοχής, αμέσως μετά αυξήθηκε η ροή των μεταναστών από την άλλη πλευρά». Τότε υποστήριζε ότι η καταγραφή θα πρέπει να γίνεται σε πλοία....
 Τι να άλλαξε άραγε σε αυτούς τους έξι μήνες και άλλαξε απόψεις και ο Πάνος; Να σημειωθεί οτι και ο Βενιζέλος μιλώντας πριν απο από μερικές ημέρες υποστήριξε να γίνουν τα Hot Spot  στα πλοία και μάλιστα στα Διεθνή Ύδατα ! 

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑΤΟ - ΤΟΥΡΚΟΣ : "BULLSHIT Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ"

Την άμεση έλευση των πλοίων για περιπολίες στο Αιγαίο,
ζητά με επίσημη επιστολή στο ΝΑΤΟ ο υπουργός Αμυνας Πάνος Κάμμενος, υπογραμμίζοντας πως η Τουρκία υπονομεύει το σχέδιο της...
επιχείρησης.

«Έστειλα επιστολή στον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ και τον καλώ να εφαρμόσει την ομόφωνη συμφωνία», ανέφερε ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με το Reuters.

«Η Τουρκία έχει εγείρει νέες απαιτήσεις προκειμένου να αναπτυχθούν τα νατοϊκά πλοία. Η Τουρκία προσπαθεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία», τονίζει και γνωστοποιεί πως θα επικοινωνήσει με τη Γερμανίδα υπουργό Αμυνας για το ζήτημα.

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κάλεσε αιφνιδίως σήμερα τους δημοσιογράφους να μεταβούν στο γραφείο του μέσα σε 20 λεπτά προκειμένου να τους μεταφέρει τις εκτιμήσεις του για την Τουρκία.

Σύμφωνα με αυτές, η Τουρκία μέχρι αύριο θα εχει υπαναχωρήσει από τις θέσεις της πιεζόμενη από τις άλλες χώρες, οι οποίες απαιτούν να εφαρμοστεί κατά γράμμα η πολιτική απόφαση που έλαβε το ΝΑΤΟ για την παρουσία της SNMG2 στο Αιγαίο.

Οι Τούρκοι αποκάλεσαν bullshit τη συμφωνία με το ΝΑΤΟ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε όσους δημοσιογράφους πρόφτασαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά του, ο Τούρκος εκπρόσωπος στη στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια τριμερούς συνάντησης Γερμανίας-Ελλάδας-Τουρκίας, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες των προτάσεων προς τη στρατιωτική επιτροπή, είπε οτι όσα λέει η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας δεν πρόκειται να εφαρμοστούν και χρησιμοποίησε τον όρο «bullshit» («μπούρδες»). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: