Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

                                                                             
          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                    Άμφισσα, 18-02-2016
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας συμμετέχει  και ενθαρρύνει τους κατοίκους της Φωκίδας και όσους κατάγονται από το νομό μας, να ανταποκριθούν και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της  Παρασκευής   19 ης Φεβρουαρίου 2016 στην Αθήνα στο Υπουργείο Υγείας .
Οι υποδομές υγείας του Νομού Φωκίδας έχουν υποβαθμιστεί και  η επίλυση των χρόνιων  προβλημάτων του Νοσοκομείου  παραμένουν σε πρώιμη φάση.

        Το Νοσοκομείο της Άμφισσας εξυπηρετεί ένα  εκτεταμένο εθνικό οδικό δίκτυο, την συνεχώς αυξανόμενη ροή-επισκεψιμότητα του παγκoσμίου  αρχαιολογικού-πολιτιστικού  αποθέματος  του Αρχαιολογικού χώρου των Δελφών , δύο (2) φυλακές και τις ανάγκες των  κατοίκων  του νομού.
Με αρνητικό πρόσημο τη μη-λειτουργία της  Παθολογικής  Κλινικής,
που δεν νοσηλεύει ουσιαστικά ασθενείς και υιοθετώντας το αναγκαστικό μέτρο της διακομιδής των ασθενών, δυσχεραίνεται περισσότερο ακόμη και η  υπολειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας και δημιουργείται δυσβάσταχτο κοινωνικό και οικονομικό κόστος.

         Αιτούμαστε κι εμείς με τη σειρά μας  την  παρέμβαση του Υπουργού Υγείας,  την παρέμβαση του Βουλευτή του νομού μας για την επίλυση της άσχημης υφιστάμενης κατάστασης των υποδομών υγείας του νομού Φωκίδας και  την τοποθέτηση των κοινοβουλευτικών κομμάτων επί του θέματος για την  εξασφάλιση του κοινωνικού αγαθού της δημόσιας υγείας και της υγείας των πολιτών μας.
       
        Η υποστελέχωση του Νοσοκομείου της Άμφισσας είναι δεδομένη και αναμένουμε την ενεργοποίηση όλων των εμπλεκομένων με  την κατάθεση του μεγίστου  των δυνατοτήτων  για την επίλυση των χρόνιων ζητημάτων του Νοσοκομείου της Άμφισσας και της λειτουργίας της Παθολογικής κλινικής του.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΟΣ

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: