Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ»! ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ MARS ΚΑΙ SNICKERS

Πίνακας με τα προϊόντα
Μεγάλη αναταραχή στους καταναλωτές όλου του κόσμου προκάλεσε η είδηση της ανάκλησης των προϊόντων της αμερικανικής σοκολατοποιίας Mars Inc., λόγω του ότι εντοπίστηκε… πλαστικό στα προϊόντα της!
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Mars Inc. ανακοίνωσε σήμερα μια γιγάντια ανάκληση προϊόντων της σε όλες τις μπάρες Mars και Snickers, Milky Way Mini και Miniatures, καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στην ανακοίνωσή της, η Mars, αναφέρει πως «θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο καταναλωτές που αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα αυτά να το καταναλώσουν».
Ο όμιλος αρχικά είχε ανακοινώσει την ανάκληση προϊόντων του στη Γερμανία και την Ολλανδία,
 ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η απόσυρση αφορά σε συνολικά 55 χώρες, μεταξύ των οποίων την Ισπανία, την Ιταλία, τη Βρετανία, το Βέλγιο και τη Γαλλία, ενώ στη λίστα ενδέχεται να βρίσκεται και η Ελλάδα. Η λίστα με τις χώρες από τις οποίες ανακαλούνται τα προϊόντα αυτά υπάρχει στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.mars.de, ωστόσο, λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας, ο ιστότοπος έχει «πέσει» την τελευταία ώρα.
Η Mars Hellas AE από την πλευρά της εξέδωσε επίσημη ενημέρωση, ενημερώνοντας το κοινό και «ανακοινώνοντας την ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ορισμένων προϊόντων SNICKERS® και MARS® ύστερα από μεμονωμένο περιστατικό εντοπισμού πλαστικής ύλης σε ένα από τα προϊόντα συγκεκριμένης παρτίδας που παρήχθη στο εργοστάσιο της MARS στο Veghel της Ολλανδίας». «Ουδεμία άλλη σειρά προϊόντων Mars® και Snickers® ανακαλείται από την Ελληνική αγορά. Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα SNICKERS® ή/και MARS® καλούνται να μην το καταναλώσουν προς αποφυγή επιπλοκών στην κατάποση», τονίζει η εταιρεία η οποία ενημερώνει τους καταναλωτές ότι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Mars Hellas στο 210 98 92 989 ή μέσω e-mail στο mars.hellas@effem.com.

Ο πίνακας με τα προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: