Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΤΗΣ (ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ)


Η τέως Πρόεδρος της Βουλής εμφανίστηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ κρατώντας στο χέρι τον ελατωματικό αστυνομικό και απαίτησε σε έντονο τόνο την αντικατάστασή του καθώς καλύπτεται – όπως είπε – από την εγγύηση
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσκομίζει
τον κατεστραμμένο αστυνομικό
στην αντιπροσωπεία για αντικατάσταση
Κατηγορώντας την αστυνομία ότι της έδωσε ελατωματικό φρουρό που παθαίνει νευρικό κλονισμό και δεν αντέχει στη σκληρή χρήση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναστάτωσε σήμερα τα κεντρικά της Αστυνομίας, θέτοντας μάλιστα θέμα αστοχίας των υλικών κατασκευής του.

Ως γνωστόν ο αστυνομικός φρουρός της Ζωής Κωνσταντοπούλου, διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό Νοσοκομεία, μη αντέχοντας την πίεση που του προκάλεσαν τα αλεπάλληλα τηλεφωνήματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Τα τηλεφωνήματα έγιναν κατά τη διάρκεια «κατάληψης» που επιχείρησε συνεργάτης της,
συνοδεία του αστυνομικού, προκειμένου να μην επιστρέψει το γραφείο της επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους πίσω στη Βουλή,
Από την πλευρά τους πάντως οι άνθρωποι της Αστυνομίας ενημέρωσαν την κυρία Κωνσταντοπούλου ότι πριν της προμηθεύσουν τον ολοκαίνουργιο φρουρό που δικαιούται πρέπει πρώτα να διαπιστώσουν εργαστηριακά αν η χρήση που του έγινε είναι σύμφωνη με τις εργοστασιακές προδιαγραφές του και ότι δεν τον κακομεταχειρίστηκε πέρα από τα επιτρεπόμενα όρια.
Οπως ήταν φυσικό, αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο την τέως Πρόεδρο που άρχισε να κατηγορεί την Αστυνομία ότι χρησιμοποιεί πλέον για τους φρουρούς της φτηνά κινέζικα υλικά με αποτέλεσμα να μην αντέχουν και να σπάνε στην πρώτη δυσκολία.
«Καμμία σχέση με το πώς τους έφτιαχναν παλιά» δήλωσε στους δημοσιογράφους που είχαν μαζευτεί έξω από τη ΓΑΔΑ για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της υπόθεσης.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: