Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΕΒΡΙΖΕ…

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο κατήγγειλε εξερχόμενος της Ολομέλειας της Βουλής ο αντιπρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Κρεμαστινός, με αφορμή την απάντηση που του έδωσε σε επίκαιρη ερώτησή του για την πρόσφατη μη προσγείωση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στη Ρόδο, στην πτήση του προς Ιράν.
«Ο κ. Καμμένος αντί να απαντήσει στην ερώτησή μου για το θέμα της μη προσγείωσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στη Ρόδο, εξετράπη σε ύβρεις», είπε, θυμίζοντας ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος άλλαξε σχέδιο πτήσης και αφού προσγειώθηκε για καύσιμα στο Κάιρο της Αιγύπτου, εν συνεχεία, μέσω Σαουδικής Αραβίας έφτασε στην Περσία.
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστήριξε ότι τα ερωτήματα που έθετε ήταν πολύ απλά και είχαν να κάνουν με το γιατί άλλαξε το σχέδιο πτήσης και γιατί δεν ανεφοδιάστηκε στη Ρόδο και να συνεχίσει την πορεία του από εκεί για την Περσία,
αφού τα καύσιμα για πτήση από Ρόδο προς Περσία είναι υπεραρκετά και η χιλιομετρική απόσταση Αθήνα – Ρόδο – Περσία είναι μικρότερη από την απόσταση Αθήνα – Κάιρο – Περσία που τελικά διένυσε.

«Το γεγονός ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αντί να απαντήσει, κατέφυγε σε ύβρεις εναντίον των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, του Κώστα Σημίτη, του Θόδωρου Πάγκαλου και μίλησε για τα Ίμια, τον Οτσαλάν, για πατριωτισμούς και άλλα θέματα ασύνδετα με την ερώτηση, καταδεικνύει την αμηχανία του επί του θέματος και επ’ αυτού καλείται να τον κρίνει ο οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος πολίτης», είπε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: