Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΟΥΑΙ ΤΩ ΑΝΟΗΤΩ… - ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
...!!!... Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ευρισκόμενος στην Ρόδο αναφέρθηκε στη μη προσγείωση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους με τον Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο, εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο είναι παντελώς ακατανόητο.
...!!!....Στις 23 Απριλίου 2010, ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης .Με φόντο Το Κ Α Σ Τ Ε Λ Ο Ρ Ι Ζ Ο.  Τυχαίο δεν Νομίζω .
Το Καστελόριζο είναι στα Δωδεκάνησα.Ο Παπανδρέου ανακοινώνει Στο Διεθνή τύπο την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό στήριξης από το Ελληνικό Νησί Καστελόριζο.
Το Καστελόριζο το γνωρίζουν πλέον όλοι Παγκοσμίως ότι είναι Ελληνικό Έδαφος.
Και οι μνηστήρες της Πηνελόπης είπαν τον Παπανδρέου Προδότη.
...!!!...Το 2016 με εντολή του Ερτντογάν,
το αεροσκάφος που μεταφέρει τον Ελληνα Πρωθυπουργό απαγορεύετε να προσγιωθεί στην ΡΟΔΟ .
Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος αλλάζει πορεία. μετά την εντολή Ερντογάν.
................Ζητείται απάντηση.............
....!!!....Το 2010 τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου τον είπαν Προδότη γιατί μιλησε για τον μηχανισμό στήριξης από το Ελληνικό Νησί το Καστελόριζο.
...!!!...Το 2016 το Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που υπήκουσε στις εντολές του Ερντογάν και δεν προσγιώθηκε στο αεροσκάφος στην Ρόδο πως πρέπει να τον Πούν..

...!!!....Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι, ότι η Ζωή και η Πολιτική .
Το 2016 ΔΙΚΑΙΩΣΕ Πάλι το Γιώργο Παπανδρέου
Γ Ι Α T I . είναι Πολιτικοί Μύωπες ..Δεν βλέπουν μακριά και πέραν από την μύτη τους.
Γ Ι Α Τ Ι ..οι Απόψεις του .Οι Προτάσεις του .Η Πολιτική του στάση . Η σκέψη του .Του Γιωργου Παπανδρέου
Ξεκινούν από το Μέλλον.Για να απαντήσει στο σήμερα .
Και όταν δεν μπορείς να συλλάβεις την σκέψη του Γιώργου Παπνδρέου .
Το Μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πεις ότι συμφωνώ μαζί του
.Για να μην γίνεις πολιτικά ΡΕΖΙΛΙ. στο ΜΕΛΛΟΝ...

Νίκος Γκαρέλης ..21/2/2016

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ...

pit1809 είπε...

Στον αγύριστο και ακόμα παραπέρα ο ΓΑΠ, ο Παπαδήμος και ο Σαμαράς. Κάτι το οποίο κανείς δεν ξέρει είναι ότι αυτά τα τρία καθάρματα κατέστρεψαν την Ελλάδα. Και θα εξηγηθώ:
Το χρέος μας, το δημόσιο χρέος της χώρας ήταν για πολλά χρόνια, ακόμα και πριν και από την είσοδός μας στο Ευρώ, περίπου στο 100% του ΑΕΠ μας. Το οποίο ΑΕΠ μας όλο και ανέβαινε σιγά σιγά και μαζί του βέβαια και το χρέος μας. Πριν από το 2000 το δημόσιο χρέος ήταν στα 160 δις και στα τέλη του 2009 το χρέος μας ήταν στα 220 δις. Δε θα εξηγήσω τώρα πως έγινε και χρωστούσαμε τόσο χρήμα ακόμα και πριν την είσοδό μας στο Ευρώ, αλλά τόσο ήταν, όλοι το παραδέχονται και τα επίσημα στοιχεία αυτό το δείχνουν
http://www.indexmundi.com/greece/public_debt.html
Το 2012 με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο κάναμε το εγκληματικό PSI και έχασαν τα ταμεία μας σχεδόν 100 δις. Χωριστά από αυτά που έχασαν οι ιδιώτες.
Δηλαδή το επίσημο Ελληνικό κράτος, όλα του τα δημόσια ταμεία έδωσαν για το “χρέος” μας 100 δις. Άρα αντί με αυτό τον τρόπο στα τέλη του 2012 αυτό το χρέος να πάει στα εκατό και κάτι δις, πήγε ξαφνικά στα τριακόσια και κάτι δισεκατομμύρια Ευρώ.
Από τα 220 δις στα τέλη του 2009 πήγε στα 320 δις στα τέλη του 2012 παρά τα 100 δις που έχασε η Ελλάδα με το PSI. Αντί δηλαδή το δημόσιο χρέος της χώρας να πάει στα τέλη του 2012 στα 120 δισεκατομμύρια Ευρώ πήγε στα 320 δις…
Πως έγινε αυτό; Το ξέρει κανείς; Αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς έγινε;
Θα σας πω εγώ κάτι που όλοι οι κυβερνώντες μας (πρώην, νυν και ...επόμενοι) το ξέρουν, αλλά δεν το λένε. Δώσαμε στις ιδιωτικές μας τράπεζες που διαχειρίζονται Ευρώ για "ανακεφαλαιοποιήσεις" και ως "κρατικές εγγυήσεις" περίπου διακόσια δισεκατομμύρια Ευρώ. Ξεκινήσαμε το 2010 με τον Παπανδρέου και ολοκληρώσαμε το 2012 με τον Παπαδήμο και με τον Σαμαρά. Σε δυόμιση μόλις χρόνια. Περισσότερο χρήμα από ότι ήταν οι καταθέσεις μας. Αυτό δεν είναι λίγο παράξενο; Δεν είναι λίγο περίεργο