Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Δεν μπορεί να αποχωρήσει από το προσκήνιο η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς τα προβλήματα της με υπαλλήλους του Κοινοβουλίου συνεχίζονται.
Το νέο «επεισόδιο» σημειώθηκε χθες επί της οδού Μητροπόλεως, όπου διαθέτει γραφεία η κ ΚωνσταντοπούλουΙ.
Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου μετέβησαν στην οδό Μητροπόλεως με την εντολή να αδειάσουν ένα από τα γραφεία της κ. Κωνσταντοπούλου, προκειμένου αυτό να παραχωρηθεί βάσει του Κανονισμού και των γενικών ανακατατάξεων στον Γιάννη Πλακιωτάκη από τη ΝΔ.
Οι υπάλληλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν είδαν έναν συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου να έχει κάνει κατάληψη του επίμαχου γραφείου μαζί με έναν αστυνομικό από τη φύλαξή της.
Η κατάσταση «πολιορκίας» του γραφείου,
όπως υποστηρίζουν έγκυρες πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, οπότε και ο συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου υποχρεώθηκε να δώσει τέλος στην κατάληψη υπό την απειλή της μήνυσης, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο φρουρός της πρώην πρόεδρου της Βουλής, υπέστη νευρικό κλονισμό από την πίεση των αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων της και την ένταση των στιγμών, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Δεν υπάρχουν σχόλια: