Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ: »ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ…»

Σκληρή απάντηση στο χρυσαυγίτικο »σόου» της Βουλής στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας όπου οι βουλευτές της ΧΑ περιέλουσαν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς έδωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης.
Σε ανακοίνωση του, ο κ. Αποστολάκης τονίζει ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις είναι δομικό στοιχείο της Δημοκρατίας καθώς και πως η υπονόμευση τους είναι ευθεία βολή εναντίον του πολιτεύματος της χώρας.
«Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι υπερήφανοι για την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός και -αν χρειαστεί- θα πράξουν το καθήκον τους με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση που οι πατεράδες τους πολέμησαν τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα, αποσπώντας τον παγκόσμιο σεβασμό και αναγνώριση» υπογραμμίζει με νόημα ο ναύαρχος Αποστολάκης απαντώντας στις ύβρεις των χρυσαυγιτών,
που κατηγόρησαν τον ίδιο και τις ένοπλες δυνάμεις ότι λειτουργούν σαν «Φιλιππινέζες» του ΝΑΤΟ.
Επί της ουσίας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπαινίσσεται ότι η προσπάθεια των βουλευτών της ΧΑ αποτελεί ευθεία βολή στο δημοκρατικό πολίτευμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πλήρη συνείδηση και απόλυτη προσήλωση στην αποστολή τους, όπως αυτή ορίζεται, αποκλειστικά και μόνο, από το σύνταγμα και τους νόμους.
Ως εκ τούτου αποτελούν δομικό στοιχείο του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και κάθε προσπάθεια υπονόμευσης τους είναι ευθεία βολή εναντίον του.
Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι υπερήφανοι για την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός και -αν χρειαστεί- θα πράξουν το καθήκον τους με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση που οι πατεράδες τους πολέμησαν τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα, αποσπώντας τον παγκόσμιο σεβασμό και αναγνώριση.

Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ
Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: