Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

"ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ!" ΝΕΟΣ ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ (ΝΕΟ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ) ΡΑΓΚΟΥΣΗ...

Lauren O'Sullivanb  

Giannis Ragkousis Tα στερνά τιμούν τα πρώτα λέει ο θυμόσοφος λαός θέλοντας να δείξει την αξία της συνέπειας λόγου και έργου κατά τη διάρκεια του βίου κάποιου.
Άσχημο πράγμα να πέφτεις στα μάτια των πολλών επειδή σου έλειψε η εξουσία.
Καλή Παναγία στον καινούργιο σου πολιτικό χώρο.
Υ.Γ.Να σου θυμίσω τούτο 
2011 Σκουρλέτης :
Ο Ραγκούσης είναι ένας μεγάλος ψεύτης με μηδέν έργο στο υπουργείο του.
Να χαίρεσαι τον νέο σου σύντροφο 




Harris Kodopoulos αηδιασμένος.
Ο νέος....Κουρουμπλής.
Προβάρει το υπουργικό κοστούμι.
Ο Ραγκούσης... σούπερ Σύριζα: 
Ιστορική ημέρα για την πατρίδα η έξοδος από τα μνημόνια.
Αχ βρε Γιώργο..!!
Τι είχες μαζέψει γύρω σου...!!...!!,



Kyriakos Melas
Ο Ραγκούσης το 17 συμπορευόμενος με την Διαμαντοπούλου και τον Φλωρίδη στην ώρα αποφάσεων και καθυβρίζοντας τον Σύριζα , κατηγορούσε την ΔΗΣΥ για πιθανή συνεργασία με τον Σύριζα που διέβλεπε και τον οποίον απεχθανόταν , ενώ υπήρχε διάχυτη και βάσιμη εντύπωση προνομιακής συμπόρευσης του νεοπαγούς κεντροδεξιού σχήματος με την δεξιά του Μητσοτάκη . Εδώ και κάποιους μήνες ο νάρκισσος πολιτικός μετά τη νίλα που υπέστη στις εσωκομματικές εκλογές του Νοέμβρη , το γύρισε συριζόστροφα , μην αντέχοντας ο .. μέγιστος την τελευταία θέση της εκλογικής διαδικασίας , προσβλέποντας να γινει ακόμα και γιουσουφάκι του Τσίπρα σε μια καταρρέουσα κυβέρνηση . 
Άβυσσος η ψυχή του Ραγκούση !!

Το επόμενο στάδιο εκτροχιασμού είναι να δω τον πρώην γερμανοτσολιά Ραγκούση υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να καταργεί την διαύγεια ! 
Αμφιβάλλει πια κανείς ότι όλα είναι δυνατά στο σημερινό .. μπορντέλο που ζούμε;

Greta Christofilopoulou
Να σε πω καιροσκόπο; Μήπως πολιτικό σκουπίδι; Μήπως επώνυμο τιποτα που βρήκες πολιτική στέγη στο ΠΑΣΟΚ και με την ανοχή που σου έδειξαν έγινες κάτι;
Χαίρομαι βαθύτατα που ποτέ δεν με έπεισες. Ουτε εσύ Ουτε και η εξίσου άχρηστη πολιτικά ξαδέρφη σου που χρησιμοποησες όλο τον κομματικό μηχανισμό για να την αναδείξεις.
Εύχομαι στα τσακιδια και σύντομα να εισπράξεις τα επίχειρα των "κόπων" σου.

Manos Epitropakis
Καταλάβατε τώρα γιατί είμαστε αντισυριζα; Γιατί βγαίνει ο κάθε τελειωμένος πρώην ΠΑΣΟΚος, που δεν βρήκε την ψήφο τους στις τελευταίες εσωκομματικες, τάχα μου να θίξει Φώφη και Κυριάκο, οι οποίοι εκλέχτηκαν με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους στις ηγεσίες των κομμάτων τους. Στα σκουπίδια, μαζί με τον Τσίπρα κι εσύ.
* το "μου αρέσει" του Βαξεβάνη όλα τα λεφτά!



Παναγιώτης Παπατρέχας
Αν παει τελικά ο σύντροφος ραγκουσης στο ΣΥΡΙΖΑ βλέπω να γέρνει η πλάστιγγα γιατι κουβαλάει και πολύ κόσμο μαζι του γνώμη μου

Alex Papoutsis
Μια οφειλόμενη αναγνώριση λάθους
=====================
Πέρυσι τέτοια εποχή στήριξα την υποψηφιότητα του Γιάννη Ραγκούση για της ηγεσία του υπο διαμόρφωση ΚΙΝΑΛΛ. 
Παρά τα προγνωστικά και τις μετρήσεις πίστευα σε αυτό που (νόμιζα ότι) θα εκπροσωπούσε εκείνη η υποψηφιότητα. 
Με δυο - τρεις λέξεις : έναν προοδευτικό λαϊκο μεταρρυθμισμό, κάτι σαν συνέχεια μιας παπανδρεϊκης πλατφόρμας αλλαγών παντου . 
Άλλωστε η συντομη υπουργική του θητεία ήταν εχέγγυο καθώς σε 20 μήνες έκανε έργο - και μάλιστα έργο από αυτό που μας αρέσει εμάς τους ομοϊδεάτες.
Μην τα πολυλογώ. Η από εκεί πορεία, η ανεπίκαιρη και μονομερής αντιδεξιά ρητορική και η οβιδιακή εναλλαγή θέσεων που καταλήγει στο φλερτ με το ΣΥΡΙΖΑ δεν με εκφράζει. 
Θα με πει κανεις ''Παπουτσή, χεστήκαμε να πουμε και για σενα και για το Ραγκούση''
Θα του πω '' φίλε δικιο έχεις, αλλά επείδη τοποθετήθηκα τότε δημόσια, ένιωσα ότι το ιδιο πρεπει να κάνω και τώρα''
MEA CULPA πσυχούλες όμορφες.

Georgios Panagiotopoulos
Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...
Πριν, καν, ξημερώσει η μέρα εξόδου από τα μνημόνια, μέσα από το λυκαυγές ξεπροβάλλει το «στεγνοκαθαριστηριο» Γιάννης Ραγκούσης.
Ενοποιώντας τον μνημονικό χρόνο σε οκταετία, εξισώνει de facto αυτούς που τα έφεραν με αυτούς που τα τέλειωσαν. Επιχειρεί έναν ανιστόρητο συμψηφισμό ευθυνών και ικανοτήτων, μέσα από «καλλιστεία» υπευθύνων και ανεύθυνων Υπουργών, ποιός; Ο ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ της εισόδου στα μνημόνια και, μέχρι πρότινος, αποτυχών υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, που ήθελε «αυτόνομη δημοκρατική παράταξη» και «όχι συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ», δηλαδή αυτά που λέει και η ΦΩΦΗ σήμερα. 
Επιχειρεί, ως Δούρειος Ίππος, να αντικαταστήσει το επαχθές και ζημιογόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα «αριστερόμετρο» με το τοξικό και καταστροφικό «μνημονιόμετρο».
Να αντιμετωπίσουμε την μνημονιακή περίοδο ως, χρονικά και ποιοτικά, ενιαία.
«Θύτες και θύματα στο ίδιο τσουβάλι».
ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ, αντίο ζωή...




Δεν υπάρχουν σχόλια: