Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ! "ΠΟΥΛΗΣΕ" ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΙΡΤΖΗ...

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» αναλαμβάνει και επίσημα ο πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/ Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, και συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά στο Ηράκλειο, Γιάννης Χαρωνίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε και το σάιτ ekriti.gr, η πρόταση ήρθε από τον ίδιο τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και ο Γιάννης Χαρωνίτης δέχθηκε να δοκιμαστεί σε μια δύσκολη υπηρεσία. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ισχυρή θέση, αφού οι«Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» είναι η εταιρεία εκείνη που έχει υπό την ευθύνης της όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας όπως σχολεία, νοσοκομεία, φυλακές, δικαστήρια κτλ εκτός των κτιρίων του Ελληνικού Στρατού.
Μάλιστα η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε και στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Τη θέση του Προέδρου αναλαμβάνει ο Γιώργος Μπιτάκος.





Ωστόσο, ο Γιώργος Χαρωνίτης είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ως σήμερα στο σάιτ του κόμματος περιγράφεται ως γραμματέας Υποδομών του ΚΙΝΑΛ,


Ο κ. Χαρωνίτης θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά της Φώφης Γεννηματά στο Ηράκλειο. Είχαν γίνει προσπάθειες να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τελικά ορίστηκε γραμματέας Υποδομών. Είναι πρόεδρος του ΤΕΕ Ηρακλείου και ο διορισμός του από τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε συζητήσεις και αναταράξεις στο νομό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διορισμός του από τον κ. Σπίρτζη δεν είχε γίνει γνωστός στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και έγινε στα πλαίσια του «πολέμου» που ξεκινάει ενόψει των εκλογών.

Η αποθέωση από τον Πολάκη 
Ο Γιώργος Χαρωνίτης μετά το διορισμό του πόσταρε στο προφίλ του στο Facebook δημοσιεύματα του κρητικού τύπου που μιλούσαν για το διορισμό του. Ενας από εκείνους που έσπευσαν να σχολιάσουν και να δώσουν συγχαρητήρια ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. 

Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ του κ. Πολάκη και του κ. Χαρωνίτη έχει ως εξής: 
Παυλος Πολακης Θερμά συγχαρητήρια Γιάννη .Εχουμε πολλά να πούμε και περισσότερα να κάνουμε .....στο χώρο της υγείας τους αμέσως επόμενους μήνες
Ιωάννης Χαρωνίτης Υπουργέ μου σε ευχαριστώ πολύ. Εννοείται πως έχουμε πολλά να κάνουμε από δω και μπρος
Παυλος Πολακης Στα λέω απο τώρα για να τα ξερεις Χα Χα ...Να παραδώσεις το νοσοκομείο Καρπαθου ,το νοσοκομείο Λευκαδας Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αντίστοιχα και να τρέξουμε τα έργα σε Τζανειο μεταξα και Νικαια που κάποιοι υπηρεςιακοι απο τις κτιριακές υποδομές καθυστέρησαν ανεπίτρεπτα !!!
Ιωάννης Χαρωνίτης Παυλος Πολακης με ξέρεις από παλιά... θα τρέξουν όλα αν δεν θενε να δούνε την ανάποδη μπάντα μου 😂😂😂


Ο κ. Χαρωνίτης στη συνέχεια μάλιστα πόστασρε ένα δημοσίευμα του τοπικού επίσης τύπου που είχε σαν θέμα τον ιντερνετικό διάλογο που είχαν ο κ. Χαρωνίτης με τον Παύλο Πολάκη. 
Και ακολούθως ο κ. Χαρωνίτης πόσταρε ένα δημοσίευμα του τοπικού τύπου που τον αποθέωνε, υπογραμμίζοντας μάλιστα με έντονο χρώμα τα σημαντικά, γράφοντας το εξής κείμενο: 

«Όταν το ρεπορτάζ βάζει τα ζητήματα και την είδηση στην σωστή βάση... ευχαριστώ που αναδείξατε την ουσία... 
ας θυμηθούμε λίγο πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος Κρητικός κατέλαβε μία τέτοια θέση 'κλειδί' για την ανάπτυξη της Χώρας (και της Κρήτης ειδικότερα).
Τώρα αν θα τα καταφέρω ή αν θα είμαι ένα ακόμα 'παλτό' από αυτά που πέρασαν τις τελευταίες δεκαετίες θα το μάθουμε μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου... 
δεν ξέρω το αποτέλεσμα από τώρα... αν δεν δοκιμαστείς πότε δεν θα το μάθεις... 
ξέρω μόνο και δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. 
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την θετική ενέργεια με την οποία με πλημμυρίσατε αυτές τις μέρες»

 
Ιωάννης Χαρωνίτης
τη Δευτέρα
Όταν το ρεπορτάζ βάζει τα ζητήματα και την είδηση στην σωστή βάση... ευχαριστώ που αναδείξατε την ουσία...
ας θυμηθούμε λίγο πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος Κρητικός κατέλαβε μία τέτοια θέση 'κλειδί' για την ανάπτυξη της Χώρας (και της Κρήτης ειδικότερα).
Τώρα αν θα τα καταφέρω ή αν θα είμαι ένα ακόμα 'παλτό' από αυτά που πέρασαν τις τελευταίες δεκαετίες θα το μάθουμε μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου...
δεν ξέρω το αποτέλεσμα από τώρα... αν δεν δοκιμαστείς πότε δ...
 Δείτε περισσότερα
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

ΚΙΝΑΛ: Εχει αποχωρήσει από το 2017 -Στις εκλογές του ΤΕΕ συνεργάστηκε με ΣΥΡΙΖΑ
Κύκλοι της Χ. Τρικούπη πάντως σημείωναν ότι ο Γιάννης Χαρωνίτης, στα τελη του 2017 υπεβαλε με επιστολή του στην Φώφη Γεννηματά την παραίτησή του από τη θέση του τομεακού Γραμματέα Περιφερειακού Σχεδιασμού του ΚΙΝ.ΑΛ. 
Στις εκλογές του ΤΕΕ μάλιστα συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε ανάρτηση του Γ. Χαρωνίτη στις 17.12.2017, λίγο μετα τις εκλογες του ΤΕΕ όπου δηλώνει ανακουφισμένος ότι πλέον δεν είναι και επισήμως, Γραμματέας Περιφερειακού Σχεδιασμού και είναι «ελεύθερος σαν πουλί».


Δεν υπάρχουν σχόλια: