Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Nikos Roussis
Παρακαταθήκη...
Παρουσιάσθηκαν με την προβιά του "αριστερού" και κατάφεραν να ξευτιλίσουν κάθε έννοια και ιδεολογία της Αριστεράς στην Ελλάδα.
Μίλησαν για "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα" και φθάσανε στο έσχατο σημείο της εξαθλίωσης, να κάνουνε επικοινωνιακό παιχνίδι πάνω στις σορούς 100 και πλέον τσουρουφλισμένων στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής και πάνω στους πνιγμένους της Μάνδρας.
Είπανε ότι δεν γουστάρουνε τις "αμερικανιές" και γίνανε γιουσουφάκια του Τράμπ και της...
Μέργκελε.
Παρουσιάσθηκαν ως άθεοι και προσκύνησαν όχι μόνο την εκκλησία, την περιουσία της οποίας δεν τόλμησαν να πειράξουν, αλλά και τους -με σκοτεινό παρελθόν -εκπροσώπους της.
Εμφανίσθηκαν ως υπερπατριώτες και δώσανε το όνομα "Μακεδονία" στους γυφτοσκοπιανούς,
και διαπραγματεύονται αλλαγές συνόρων με την Αλβανία.
Είπαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και μας φόρτωσαν με 200 δις ευρώ επιπλέον χρέος και έστειλαν την χώρα υπό μηχανική υποστήριξη μέχρι το 2060.
Γαμήθηκαν να διώξουν τους άλλους "που δεν ήτανε καλύτεροι" και γίνανε αυτοί, τα πειθήνια όργανα των δανειστών, κόβοντας συντάξεις και μισθούς και βάζοντας ένα βρωμόμουνο να κάνει κουμάντο.
Παρουσιάσθηκαν ως υπερασπιστές της ελευθερίας της έκφρασης και δημιούργησαν ένα πλέγμα προπαγάνδας, μέσω του καθεστωτικού πρακτορείου ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ και των παραφυάδων του, που απαγορεύει, στην ουσία την κάθε αντίθετη έκφραση.
Μας πρήξανε τ' αρχίδια με τον διαγωνισμό για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών και τώρα χαρακτηρίζουν βοθροκάναλα αυτά που τις πήρανε.
Επιδιώξανε να διδάξουνε ήθος έκφρασης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μπροστάρη μια κρητικιά τραβεστί και έναν υπαλληλο της ΕΥΠ.
Θέλετε να σας πώ κι' άλλα για να καταλάβετε πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είσαστε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: