Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ


Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2018 πέρασαν στην ιστορία. Για δεκαπέντε ημέρες, από τις 4 έως τις 18 Αυγούστου, η Αγία Ευθυμία έζησε μοναδικές στιγμές. Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ για ακόμη μια χρονιά έκλεψαν την παράσταση και ο θετικός απόηχός τους θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη. Με πολλές, ποικίλες και εξαιρετικές εκδηλώσεις, που ξεχώρισαν για την ποιότητά τους αλλά και την πολυπληθή συμμετοχή του κόσμου, τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2018 ολοκληρώθηκαν αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Με την ολοκλήρωσή τους, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή πραγματοποίησή τους και πιο συγκεκριμένα:

§  Τον Συμεών Σταμπουλού (Φιλόλογος-Νεοελληνιστής) για την σημαντική συνεισφορά του στην οργάνωση της θαυμάσιας εναρκτήριας εκδήλωσης καθώς και για την συμμετοχή του σ’ αυτή.
§  Τον Δημήτρη Παλούκη (Φιλόλογος-Συγγραφέας) για την εξαιρετική ομιλία του, στην εκδήλωση αυτή, με θέμα «Απ’ τις αντιστίξεις του γενέθλιου τόπου-ιδιαίτερης πατρίδας, στη διαμόρφωση μιας ρουμελιώτικης συγγραφικής ταυτότητας. Η λιγώτερο γνωστή πλευρά των πηγών και των επιρροών στο έργο του Γ. Σκαρίμπα».
§  Την Τασία Σελέκου, θετή κόρη του Γιάννη Σκαρίμπα, για την συμμετοχή της στην εναρκτήρια εκδήλωση.
§  Τον Στέργιο Φαρόπουλο, προπονητή της ομάδας μπάσκετ παγκορασίδων του ΜΑΚΑΡΟΥ Άμφισσας και τις αθλήτριες της ομάδας για την συμμετοχή τους στην ημέρα μπάσκετ.
§  Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», τον Πρόεδρό του Δημήτρη Κωνσταντίνου και την μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν. Άμφισσας για τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και τους αιμοδότες που συμμετείχαν σ’ αυτή.
§  Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων της Αγίας Ευθυμίας και τη δασκάλα τους Ζέφη Μιχαηλίδη για τη θαυμάσια εμφάνισή τους.
§  Όλους τους καλλιτέχνες (τραγουδιστές, μουσικούς, ηθοποιούς) που συμμετείχαν στη μουσική βραδιά στον Άγιο Ευθύμιο, στη μεγάλη δημοτική βραδιά και στην θεατρική παράσταση διότι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας πρόσφεραν μοναδικές παραστάσεις.
§  Την Ένωση Σκακιστών Άμφισσας και ιδιαίτερα τον Κώστα Παπακωνσταντίνου και την Ιωάννα Λαζογεώργου για την άψογη διοργάνωση της ιδιαίτερα επιτυχημένης ημέρας σκακιού.
§  Τον πρωταθλητή Ελλάδας εφήβων στο σκάκι, το 2014, Δημήτρη Παπακωνσταντίνου για την συμμετοχή του στους αγώνες σκακιού.
§  Τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Ξένο για την οργάνωση του διαγωνισμού καραόκε.
§  Την νεολαία του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών για την εξαιρετική οργάνωση του αγώνα δρόμου MIONIA RUN.
§  Την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας και τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης για την ασφάλεια που πρόσφεραν στο χωριό κατά τη διάρκεια της δημοτικής βραδιάς και για την ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλασίας αλλά και του αγώνα δρόμου MIONIA RUN.
§  Το ΕΚΑΒ και το πλήρωμα ασθενοφόρου που υπήρχε στη διάθεσή μας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα MIONIA RUN. 
§  Τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άμφισσας, τον Διοικητή Δημήτρη Κεφαλά και τον Υποδιοικητή αυτής Σίμο Αποστόλου για την ουσιαστική βοήθειά τους στον καθαρισμό του κυρίως χώρου των εκδηλώσεων.
§  Την ΕΥΔΑΠ ΑΕ για την χορηγία της.
§  Την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Κατσαγούνο για την έγκριση χρηματικού ποσού 2.000 € (μεικτά) για την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων.
§  Τον Δήμο Δελφών και τον Δήμαρχο Θανάση Παναγιωτόπουλο για την έγκριση ποσού 2000 € (μεικτά) για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
§  Τους χορηγούς των εκδηλώσεων: Γιάννη Ανδρ. Γλυμή (Ταβέρνα ΠΑΝΩ ΑΛΩΝΙΑ-Αγία Ευθυμία), ΜΥ ΚΤΕΟ (Ιδιωτικό ΚΤΕΟ-Άμφισσα), Στελλίνα Ψιμούλη (Φαρμακείο-Άμφισσα), Κώστα Παπακωνσταντίνου και Παναγιώτη Σκορλέτο (Φροντιστήριο ΩΘΗΣΗ-Άμφισσα), Θεόφιλο Ηλ. Δρόλαπα (Καφενείο ΤΟ ΝΕΟΝ-Αγία Ευθυμία) και Παναγιώτη Γιάτσο (Κάβα-Άμφισσα).
§  Την HELLENIC SEAWAYS χορηγό του αγώνα δρόμου MIONIA RUN.
§  Όσους βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά είτε με την αγορά λαχνών, είτε με την προσφορά δώρων, είτε και με τα δυο.
§  Τις Φωτεινή Λύτρα-Σολτάτου, Νίκη Μαργαρίτη-Παππά και Γιώτα Ποντίκη-Γλυμή για τη διάθεση λαχνών εντός και εκτός χωριού αλλά και τις νέες και τους νέους που διέθεσαν λαχνούς κατά τη διάρκεια της δημοτικής βραδιάς και της παράστασης των χορευτικών.
§  Την χορηγό του βραβείου «Γεώργιος Χατζής» Σωσώ Νικ. Κυριακού.
§  Την χορηγό του βραβείου «Επαμεινώνδας Ρουμάνης» Ρόη Σπ. Λύτρα.
§  Την Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας, συνδιοργανωτή των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ανδρέα Σολτάτο για την επί καθημερινής βάσης ουσιαστική παρουσία του και βοήθειά του.
§  Τα Μ.Μ.Ε., έντυπα και ηλεκτρονικά, για την προβολή των εκδηλώσεων.
§  Τους πολλούς εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2018.
§  Όλους όσοι (και ήταν πάρα πολλοί) μας τίμησαν με την παρουσία τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά.
Ζητάμε συγγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις και ανανεώνουμε την συνάντησή μας με όλους για το επόμενο καλοκαίρι, στα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2019. Μέχρι τότε περιμένουμε τις ιδέες σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι.
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: