Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ITEA: ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ
Γέμισαν οι δρόμοι της Ιτέας παρκαρισμένα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας  παράνομα και οι αρμόδιες υπηρεσίες οφείλουν να ελέγξουν τους δρόμους και να τα μετακινήσουν άμεσα.Τα αυτοκίνητα είναι παρατημένα από τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας στην Εφορία.
Η σχετική νομοθεσία προβλέπει ρητά ότι απαγορεύεται να εγκαταλειφθεί ένα όχημα στο δρόμο από τον ιδιοκτήτη του, αλλά πρέπει να πάει για ανακύκλωση, σε περίπτωση που έχουν κατατεθεί οριστικά οι πινακίδες του στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών.Σε περίπτωση που έχουν κατατεθεί προσωρινά οι πινακίδες στην Εφορία, είναι υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης να φυλάσσει το όχημα σε ιδιόκτητο πάρκινγκ ή οικόπεδο ιδιοκτησίας και να το δηλώσει μάλιστα κατά την κατάθεση των πινακίδων.
Οπότε, ό,τι και αν συμβαίνει τα συγκεκριμένα οχήματα είναι παράνομα παρκαρισμένα στην και πρέπει να απομακρυνθούν διότι καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης οχημάτων που κυκλοφορούν κανονικά και οι ιδιοκτήτες τους έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας.
                                                                                                       ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο. Αναγνώστης να κάνει καταγγελία στον Δήμο και όχι στο ίντερνετ

Ανώνυμος είπε...

Για όλα.... ο Δήμος. Απο που προκύπτει αυτή η αρμοδιότητα; Ειναι καθαρά θέμα τροχαίας. Ο Δήμος δεν έχε καν Δημοτική Αστυνομία.