Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ... ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΣΥΛΟ;

Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... Jerusalem Brigade: Στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων!

Δήλωση της Παλαιστινιακής "Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ" (Liwa al-Quds) στο Χαλέπι της Συρίας, για τον αποκεφαλισμό του 10χρονου Παλαιστίνιου από τους "μετριοπαθείς" φονιάδες, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών της "πολιτισμένης" δύσης: το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... ΕΚΔΙΚΗΣΗ!
«Εμείς, η Ταξιαρχία Al Quds στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων... Αυτών που θέλησαν να...δείξουν την ανδρεία τους σφαγιάζοντας ένα παιδί στην πιο τρυφερή του ηλικία... 
Αυτών των υπανθρώπων που τους αποκαλούν μετριοπαθείς..., Η ηγεσία της "Ταξιαρχίας της Ιερουσαλήμ"... θα αποδώσει το θείο δίκιο. Πήραμε όρκο η εκδίκηση έφθασε!»
Κανένα έλεος με τους φονιάδες!

800 δολοφόνοι της οργάνωσης για την οποία μας έκανε πλύση εγκεφάλου (9 ντοκιμαντέρ μας πρόβαλλε η ΕΡΤ Τελ Αβίβ) ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σύστημα των ΜΜΕ, πέρασαν στο Ισραήλ κατόπιν έκκλησης της ανεπάγγελτης Μογκερίνι και θα απορροφηθούν με παραχώρηση ασύλου από "πολιτισμένες" ευρωπαϊκές χώρες!
Ούτε σε έναν φονιά από τα "λευκά κράνη" άσυλο στην Ελλάδα!
 
* Εκεί στην "αριστερά" που σιτίζεται στο Σόρος, τις ΜΚΟ και τo Στέιτ Ντιπάρτμεντ... ούτε να το σκέφτεστε!
Αρκετά παίξατε και κονομήσατε με τους δολοφόνους!
Αφήστε τον "ανθρωπισμό", τον "αντιρατσισμό" σας για άλλες μπίζνες... ούτε ένα φονιάς από τα "λευκά κράνη" σας στην πατρίδα μας!
Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε!


Αυτός ο "αριστερός" κύριος, ο αμερικανοτσόγλανος νομίζει πως έχουμε πάθει αμνησία, ή πως επειδή είναι καθοδηγητής στην "αριστερή" ΑΝΤΑΡΣΥΑ (τα εισαγωγικά μέχρι να αποδείξουν πως εκεί στην ανταρσυα δεν είναι όλοι οικόσιτα του Σόρος) μπορεί να συνεχίσει το πρακτοριλίκι;

Κύριε "όπου κάτσει η μπίλια", "αριστερέ" Λαφαζάνη (τα εισαγωγικά μέχρι να κάνεις την αυτοκριτική σου δημόσια κι όχι μέσω "εκπροσώπων" σου, να πάψεις τις αλλαξοκωλιές με τπους Κωνσταντίνου, City Plaza και Σια) νομίζεις ότι ξεχάσαμε πως γλέντησες μαζί με τους φονιάδες στην πλατεία Συντάγματος στις 17 Μάρτη 2017;

Δεν υπάρχουν σχόλια: