Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ;

«Χθες Τετάρτη 8/8/18, κάνοντας το μπάνιο μας στην παραλία του Καλάμου, ένας επίσης λουόμενος βρισκόταν στην ίδια παραλία έχοντας μαζί και το σκύλο του.
Το σκυλί, το οποίο το είχε πάνω στην ξαπλώστρα, γαύγιζε όλη την ώρα, ακόμη και στα παιδιά, και ενοχλούσε όλους τους λουόμενους που επίσης βρίσκονταν στην παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους.
Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης τον πήρε από την ξαπλώστρα και τον έβαλε στη θάλασσα, την ώρα που ακριβώς δίπλα τους, πολλά μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες έκαναν το μπάνιο τους.
Δεν του έκανα παρατήρηση γιατί δεν ήξερα τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις. Αργότερα απευθύνθηκα στο Λιμενικό και ρώτησα αν επιτρέπεται να βρίσκεται το σκυλί στην παραλία.
Από το Λιμενικό, λοιπόν, με ενημέρωσαν πως τα σκυλιά απαγορεύεται να μπαίνουν στη θάλασσα,
μαζί με άλλους λουόμενους, πως μπορούν να βρίσκονται στην παραλία αλλά φορώντας απαραιτήτως το φίμωτρό τους και πως θα έπρεπε οπωσδήποτε να τους ειδοποιήσω για να επιβληθεί το αντίστοιχο πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του σκύλου.
Σκοπός μου δεν ήταν βέβαια να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο στον κύριο, αλλά όπως σεβόμαστε όλοι τα ζώα, έτσι και ο ιδιοκτήτης του σκύλου έπρεπε να σεβαστεί τους άλλους λουόμενους και φυσικά τους νόμους».
Αναγνώστης
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: