Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ

«Η Δικαιοσύνη να κάνει ανεπηρέαστη την δουλειά της για όλους και για όλα και οι ευθύνες να αποδοθούν», αναφέρει η άτυπη ενημέρωση του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.
«Η παράταξή μας με τις πρωτοβουλίες και τις προτάσεις της στην Βουλή, άνοιξε τον δρόμο που επιτρέπει στην Δικαιοσύνη να διερευνά τις τυχόν ροές μαύρου χρήματος», επισημαίνουν από το ΚΙΝΑΛ και συνεχίζουν: «Γι’ αυτό η προσπάθεια εκμετάλλευσης εις βάρος μας θα πέσει στο κενό. Η παράταξή μας είναι η μόνη που προχώρησε σε πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση. Κανένας άλλος πολιτικός χώρος δεν ακολούθησε. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαντωνίου από το 2007 και όσοι ελέγχονται, έχουν τεθεί-προ της έναρξης του ελέγχου-εκτός παράταξης. Γι’ αυτό και δεν αγγίζουν τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη μας που διαχρονικά προσέφεραν και την ψυχή τους για την χώρα, αυτές οι επιθέσεις».
Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην άτυπη ενημέρωση του Κινήματος Αλλαγής:

Διαφάνεια για τους πάντες και παντού, χωρίς καμία εξαίρεση. Όλα στο φως.
Η Δικαιοσύνη να κάνει ανεπηρέαστη την δουλειά της για όλους και για όλα και οι ευθύνες να αποδοθούν.
  1. Η παράταξή μας με τις πρωτοβουλίες και τις προτάσεις της στην Βουλή, άνοιξε τον δρόμο που επιτρέπει στην Δικαιοσύνη να διερευνά τις τυχόν ροές μαύρου χρήματος.
Γι’ αυτό η προσπάθεια εκμετάλλευσης εις βάρος μας θα πέσει στο κενό.
Η παράταξή μας είναι η μόνη που προχώρησε σε πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση.
Κανένας άλλος πολιτικός χώρος δεν ακολούθησε.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαντωνίου από το 2007 και όσοι ελέγχονται, έχουν τεθεί-προ της έναρξης του ελέγχου-εκτός παράταξης.
Γι’ αυτό και δεν αγγίζουν τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη μας που διαχρονικά προσέφεραν και την ψυχή τους για την χώρα, αυτές οι επιθέσεις.
  1. Το Κίνημα Αλλαγής παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για διαφάνεια.
Αλλά κάθε Έλληνας κατανοεί ότι η Κυβερνητική επιλογή να γίνει η χώρα μια αρένα με γενικευμένη σπίλωση των πολιτικών της αντιπάλων, είναι επικίνδυνη για τον τόπο και την Δημοκρατία.
Μπορεί να εξυπηρετεί τον fake δικομματισμό αλλά δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: