Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙ ΑΝΕΛ! ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΙΚ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση έκανε ο Πάνος Καμμένος τόσο στον Τέρενς Κουίκ όσο και στην Έλενα Κουντουρά για την στάση που κράτησαν στην πρόσφατη ενδοκυβερνητική κρίση και τη Συμφωνία των Πρεσπών, μέσα από την εισηγητική ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη.
Οργισμένος και στο σύνηθες επιθετικό ύφος του είπε για τους δύο υπουργούς που έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών: «Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι».
Ενδιαφέρον δε παρουσιάζει το γεγονός ότι,
τόσο ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ όσο και η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά δεν έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο των ΑΝΕΛ. Ο πρώτος βρίσκεται στο Κάιρο σε επίσημη επίσκεψη για θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, ενώ η κυρία Κουντουρά βρίσκεται στη Ζάκυνθο, στη Διεθνή Συνάντηση του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: