Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΦΩΝΑΞΕ «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΖΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! - ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ


Σε αποθήκη κοντά στο υδραγωγείο του χωριού εγκλωβίστηκε ο ήρωας ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις και εκτελέστηκε με ριπές στο κεφάλι και στο στήθος φωνάζοντας λίγο πριν: «Ζήτω η Ελλάς»!
Θάνατος αντάξιος των μεγαλύτερων ηρώων του Εθνους!
Λίγο πριν είχε πάρει το όπλο του γιατί οι Αλβανοί αστυνομικοί είχαν τολμήσει να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία από το σπίτι του!
Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε πάει στην Αλβανία στις 2 Οκτωβρίου, είχε σημαιοστολίσει τους Βουλιαράτες.
Η αλβανική αστυνομία πήγε στο χωριό, εντόπισε τον 35χρονο και κατέβασε την σημαία από το σπίτι του χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα.
Ο Κωνσταντίνος Κατσιφάς πυροβόλησε στον αέρα και τράπηκε σε φυγή. Οι Αλβανοί αστυνομικοί,
τον καταδίωξαν καλώντας τον να παραδοθεί Αυτός τους απάντησε: «Οι Ελληνες δεν παραδίδονται»!
Κάλεσαν τις ειδικές δυνάμεις. Τον καταδίωξαν και βρήκε καταφύγιο σε μια αποθήκη κοντά σε ένα υδραγωγείο.
Οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με ειδικές και τελικά, εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Κωνσταντίνο Κατσιφά, ο οποίος φέρεται ότι πριν πεθάνει φώναξε «Ζήτω η Ελλάδα». 
Οι Αλβανοί αστυνομικοί είχαν τολμήσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από το σπίτι του Κατσίφα  και αυτό ήταν που τον ανάγκασε να την υπερασπιστεί.
Αλβανοί αστυνομικοί μπήκαν και στο σπίτι της οικογένειας, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν και τη μητέρα του Κώστα με το κοντάκιο όπλου. Για να ομολογήσει το που κρύβεται το παιδί της ενώ οι γονείς δεν γνώριζαν κάτι.
Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η μητέρα του δεν γνωρίζει ότι το παιδί της είναι νεκρό, αλλά ότι έχει συλληφθεί.
Ο Κωνσταντίνος ήταν πατέρας ενός 13χρονου κοριτσιού και η πρώην του από την Κρήτη. Εργαζόταν ως σιδεράς και στα αλουμίνια και δούλευε και Ελλάδα και Αλβανία.

Δείτε το βίντεο από το ponews.tv:
Ένας άνθρωπος που γνώριζε καλά τον Κωνσταντίνο Κατσίφα ήταν ο Λεωνίδας Παππάς, πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 35χρονος πλήρωσε με τη ζωή του την «τρέλα, την αγάπη που είχε για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Βόρεια Ήπειρο».
Διέψευσε πληροφορίες που «ακούστηκαν» πως είχε ψυχολογικά προβλήματα ή τις αναφορές αλβανικών ΜΜΕ πως ανήκε σε ακραίες ομάδες.
Σημείωσε ότι ο 35χρονος ήταν μεν οπλισμένος αλλά δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κανέναν. «Αν ήθελε να το κάνει, θα το έκανε. Αντίθετα, η αλβανική αστυνομία, εν ψυχρώ τον εκτέλεσε χωρίς δεύτερη σκέψη. Υπήρχε τρόπος να συλληφθεί», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: