Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

H ΡΩΣΙΑ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ «ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ» ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΠΕΛΟΖΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ

Του 

Ηλία Παπαναστασίου


Οι τελευταίες εξελίξεις στο Ρωσο/Ουκρανικό μέτωπο επιβεβαιώνουν τις διαπιστώσεις πολλών αναλυτών, ειδικότερα Αμερικανών στρατιωτικών αναλυτών, πως η Ρωσία επελαύνει και νικάει σε όλα τα μέτωπα, παρ’ όλες τις δυσκολίες και λόγω του αδιάκοπου ανεφοδιασμού των Ουκρανών από τους Αμερικανο/Ευρωπαίους αλλά και της συμμετοχής πολλών Αγγλο/Αμερικανών Αξιωματικών και μισθοφόρων στις τάξεις των Ουκρανών. Ταυτόχρονα και πέρα από τις στρατιωτικές της επιτυχίες, η Ρωσία έχει εξαιρετικές επιδόσεις και θριαμβευτική επέλαση και στο μέτωπο της Οικονομίας με έσοδα 100 δις – πλέον των υπαρχόντων– μόνο (!) τους 3 πρώτους μήνες του πολέμου και με το ρούβλι να βελτιώνει τρεις φορές την αναλογία του με το δολάριο, από 152 ρούβλια προς 1 δολάριο σε 52 ρούβλια προς 1 δολάριο.

 

 

Μετά λοιπόν τα παραπάνω τραγικά για τους Αμερικανούς,

αποτελέσματα και την απογοήτευση της Αμερικανο/Ευρώπης για μια «γρήγορη», τύπου Fast Track συντριβή σε στρατιωτικό επίπεδο της Ρωσίας με ταυτόχρονη διάλυση της ρωσικής οικονομίας, οι Αγγλοσάξονες μάλλον δεν «έβαλαν μυαλό» και αφού διαλυθήκαν οι ελπίδες τους για γρήγορη συντριβή και ήττα της Ρωσίας στράφηκαν στην Κίνα. Άλλωστε οι Αγγλοσάξονες, με τον ψυχοπαθολογικού τύπου αντικομμουνισμό τους, ταυτίζουν ακόμη και σήμερα την Ρωσία με τον κομμουνισμό και μισούν σε παρανοϊκό βαθμό την Κίνα, παρ’ όλες τις ανατροπές που έγιναν στην πρώην Σοβιετική Ένωση το 1991 αλλά και παρ’ όλο το πετυχημένο μοντέλο του «ελεγχόμενου καπιταλισμού» της Κίνας ! Αλλά και για πλατιά στρώματα της Αμερικανο/Ευρωπης αλλά και της χώρας μας, της Ελλάδας – και η oποία Ελλάδα, «ποζάρει» σαν την Μαντάμ Σουσού σαν «Ευρωπαϊκή και Δυτική» χώρα, ενώ είναι ακραιφνώς Ανατολίτικη, Μεσογειακή και Βαλκανική χώρα αλλά όπως όλοι οι γνήσιοι νεόπλουτοι, έτσι και η Ελλάδα θέλει να κρύψει την καταγωγή της– η Ρωσία λοιπόν γι’ αυτά τα στρώματα αποτελεί συνέχεια του σοβιετικού σοσιαλισμού και οι συνειρμοί, μόνο και μόνο στο άκουσμα της λέξης «Ρωσία», οδηγούν κατευθείαν στον «κομμουνισμό» ! Έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Αμερικανο/Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, έχουν δει χιλιάδες προπαγανδιστικές Αμερικανικές και Βρετανικές προπαγανδιστικές ταινίες του Ψυχρού Πολέμου με ανάλογες προπαγανδιστικές εκπομπές ειδικότερα της Τηλεόρασης μετά το 1969, όταν η Δικτατορία μετάτρεψε την Τηλεόραση σε έναν Προπαγανδιστικό Μηχανισμό και ο οποίος συνεχίζεται ακόμη πιο χυδαίος και επιθετικά αντι/ρωσικός σήμερα με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ώστε δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα.

 

 

 

 

Η Ρωσία– σε σημαντικό βαθμό – είναι ταυτισμένη στο Συλλογικό Ασυνείδητο των μεγάλων μαζών της Δεξιάς και του Κέντρου της χώρας μας με την Σοβιετική Ένωση, τον Σοσιαλισμό και τον Κομμουνισμό. Ταυτόχρονα με επιτήδειο, ύπουλο και επεξεργασμένο τρόπο ταυτίζουν τους Ρώσους και τον Ρωσικό Λαό αλλά και κάθε τι Ρωσικό με την «καθυστέρηση», την «φτώχεια» και τώρα τελευταία μέσα από τις ταινίες του υστερικού Χολιγουντιανού αντι/Ρωσισμού, προσπαθούν πάση θυσία να ταυτίσουν την Ρωσία με την «Βαρβαρότητα», το «σκότος», τον «αυταρχισμό» και ό,τι άλλη νοσηρή φαντασίωση των αρρωστημένων εγκεφάλων των Αμερικανών και Βρετανών. Οι πολεμικές, κατασκοπευτικές ταινίες των Αμερικανών κατασκευάζονται κατευθείαν στα εργαστήρια του Πεντάγωνου και της CIA, με πρωτοκαθεδρία το Top Gun και πολλές άλλες. Η υστερική, γκεμπελικού τύπου προπαγάνδα έχει «πιάσει» σε μεγάλο βαθμό στη νεολαία λόγω καθημερινής πλύσης εγκέφαλου που υφίσταται η νεολαία από την προπαγάνδα των Μέσων Ενημέρωσης – Τηλεόραση, Κινηματογράφος, Ίντερνετ κλπ.– των τεράστιων ελλείψεων του εκπαιδευτικού συστήματος αλλά και της αγραμματοσύνης, ασχετοσύνης και ημιμαθείας των ίδιων των γονιών. Δημιουργείται με αυτό τον τρόπο, μια νεολαία αμερικανοποιημένη, μια νεολαία που δεν αποτελείται από ελληνόπουλα αλλά από αμερικανάκια που μιλάνε την σύγχρονη βάρβαρη διάλεκτο των Greeklish, δεν γνωρίζουν στοιχειωδώς Ιστορία, Γεωγραφία και Φιλοσοφία και μετατρέπονται σε αμαθείς πτυχιούχους αλλά όχι αληθινά μορφωμένους. Αυτή η νεολαία γνωρίζει τα πάντα για τους λεγόμενους ΛΟΑΤΚΙ και το «Τέταρτο Κύμα του Φεμινισμού» αλλά δεν γνωρίζει οτιδήποτε σχεδόν για την Επανάσταση του 1821, την Αρχαία Ελληνική Ιστορία και φυσικά τους Αρχαίους Έλληνες Φιλόσοφους. Εννοείται, είναι έτοιμη να την «κοπανήσει» στο εξωτερικό άμα τα βρει σκούρα επαγγελματικά αλλά και εάν τους καλέσει η πατρίδα να την υπερασπιστούν σε περίπτωση επεισοδίου ή πολέμου με την Τουρκία. Όλα κι όλα ! Σιγά να μην πολεμήσουμε για την Ελλάδα η οποία μάλιστα μας «καταπιέζει» με την «πατριαρχία» της.

 

 

 

 

Εάν εσείς παρ’ ελπίδα έχετε πίστη στο μέλλον αυτής της χώρας, εμείς δεν έχουμε  παρόμοια πίστη, βλέποντας την κατάντια μιας χώρας που ασχολείται με ανοησίες αλλά ποτέ δεν καταπιάνεται με την ουσία. Πρωινές εκπομπές στην Τηλεόραση, «συζητήσεις» της κακιάς ώρας στην κύρια ζώνη και διαρκής προπαγάνδα και τερατώδη ψέματα υπέρ των Αμερικανών και Ευρωπαίων από τα Τηλεοπτικά Κανάλια – έξι τον αριθμό, κατά πρώτο λόγο – για τον πόλεμο στην Ουκρανία, έχουν πολύ αρνητικές επιπτώσεις στην αντιληπτική ικανότητα και στο κριτήριο αλήθειας του ελληνικού λαού. Ελπίζουμε να μην μετατραπεί σε έναν κρεττινοποιημένο λαό όπως πολλοί της Ευρώπης και Αμερικής

 

 

 

.

 

Τέλος, η προβοκάτσια των Αμερικανών σε βάρος της Κίνας με το ταξίδι της ανόητης Πελόζι, δεν αποδεικνύει μόνο την ανευθυνότητα, επιπολαιότητα, ανοησία και απερίγραπτη διανοητική εξαθλίωση των Αμερικανών ! Πολύ περισσότερο πιστοποιεί τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου και για τον οποίο κίνδυνο ακέραιη την ευθύνη θα την έχουν οι Αμερικανοί, οι Ευρωπαίοι υποτακτικοί τους και οι Έλληνες πραιτοριανοί και ραγιάδες που με την νέα, αμερικανόδουλη, νεο–εθνικοφροσύνη της θεωρίας της «Σωστής πλευράς της Ιστορίας» έχουν υπογράψει την καταδίκη του ελληνικού λαού ως ανεξάρτητη, εθνική και κρατική οντότητα. Όταν σε διαγράφουν οι Ρώσοι και σε κατατάσσουν στον κατάλογο των εχθρικών κρατών (πολύ δικαιολογημένα, ομολογουμένως), όταν σε απειλούν οι θρασύτατοι Ουκρανοί με κυρώσεις γιατί συναλλάσσεσαι με τους Ρώσους ως ελληνική ναυτιλία, όταν η Τουρκία σε απειλεί καθημερινά και όταν η Αμερική σε έχει σαν ορντινάντσα και χανουμάκι για «όλες τις δουλειές», δείχνοντας άλλωστε μια απόλυτη περιφρόνηση προς της Ελλάδα – δεν έστειλαν ούτε ένα ελικόπτερο, ούτε ένα φαντάρο οι Αμερικανοί για να βοηθήσει στη κατάσβεση της πυρκαγιάς του δάσους της Δαδιάς και του Ρέθυμνου– τότε τι μπορούμε να περιμένουμε πάρα μόνο τον όλεθρο είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα ! Εκτός εάν ο Ελληνικός λαός – ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάντιας– αποφασίσει να σηκώσει «το ανάστημά» του και να εξεγερθεί ! Ομολογουμένως πολύ αμφιβάλουμε αλλά η ελπίδα «πεθαίνει πάντα τελευταία». Το ρηθέν ισχύει άλλωστε και για την κωμικοτραγική περίπτωση της χώρας μας !


ΠΗΓΗ resaltomag.

Δεν υπάρχουν σχόλια: