Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

ΟΥΤΕ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!!

 Δεν είναι απλώς ότι οργιάζει η φαντασία τους, κάνοντας τον πασίγνωστο Δανό παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν να μοιάζει μαθητούδι μπροστά τους, έχουν και το θράσος -πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσεις;- να παρουσιάζουν αυτά τα μυθεύματά τους σαν προϊόντα δημοσιογραφικού ρεπορτάζ! 

Αυτά που γράφει η "σουπιά, ο κηφήνας, ο κοντορεβυθούλης της λάσπης και του βούρκου, το αρχιλαμογιο", -σύμφωνα με τον Π. Πολάκη-, Γιάννης Κουρτάκης, ξεπερνούν και διήγηση του "άγιου" Παϊσιου!  

Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας λέει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης λειτουργούσε ως κατάσκοπος των Κινέζων γι' αυτό η ΕΥΠ παρακολουθούσε το τηλέφωνο του! "Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr όλα ξεκίνησαν όταν η ΕΥΠ πληροφορήθηκε από δύο μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών με τις οποίες έχει διαχρονικό πεδίο συνεργασίας, πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε επαφές με αμφιλεγόμενα πρόσωπα που λειτουργούσαν για λογαριασμό κινεζικών παρασκηνιακών συμφερόντων", μας γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του Κουρτάκη.

Δεν είναι απλώς ότι ο συντάκτης του δημοσιεύματος μας έστειλε κυριολεκτικά αδιάβαστους, το βασικό είναι ότι υπάρχει αναγνωστικό κοινό που θα πιστέψει τέτοιες απιθανότητες. Τώρα θα πείτε για το IQ των ψηφοφόρων του κυβερνητικού κόμματος ... Σωστό κι αυτό.... ,

Εχει όμως και ένα θετικό όλο αυτό το σκηνικό. Προσφέρει έμπνευση στους χρήστες του διαδικτύου. Ετσι κι αλλιώς μόνο με χαβαλέ μπορεί να αντιμετωπίσεις τέτοια δημοσιεύματα:


Δεν υπάρχουν σχόλια: